Gimnasios en Barcelona

DiR Av. Madrid

Av. Madrid, 170-174 08028 Barcelona

Al Club DiR Av.Madrid gaudiràs de les últimes tendències en activitats dirigides i d’un equipament d’alta gamma, combinats amb el tracte d’un equip de professionals d’allò més proper.

DiR Castillejos

Castillejos, 388 08025 Barcelona

Si no està a DiR Castillejos no existeix… Descobreix el veritable significat del fitness submergint-te en les instal•lacions del club més gran de Barcelona... no te les acabaràs!

DiR Gràcia

Gran de Gràcia, 37 08012 Barcelona

Gaudeix de la pràctica de l’esport a un dels barris més emblemàtics de la ciutat. Descobreix el plaer d’entrenar en un edifici modernista adaptat a les exigències del fitness mes complet. T’...

DiR Claret

St. Antoni Maria Claret, 84-86 08025 Barcelona

DiR Claret t’ofereix molt més d’allò que sembla a primer cop d’ull… Gaudeix d’un gimnàs molt ben aprofitat on trobaràs tot el que necessites per aconseguir els teus objectius! A què esp...

DiR Claris

Casp, 34 08010 Barcelona

Ubicat al centre de Barcelona, DiR Claris reflecteix l’esperit cosmopolita de la ciutat, per això trobaràs les últimes tendències en activitats dirigides i un equipament top pels més exigents.

DiR Hispà

Jorge Manrique, 15-19 08035 Barcelona

Si t’agraden els espais oberts tant indooor com outdoor, aquest és el teu club. DiR Hispà té unes instal•lacions completíssimes, ideals per compartir amb amics i família!

Diagonal DiR

Ganduxer, 25-27 08021 Barcelona

Espectacular en tots els sentits, Diagonal DiR es tot un símbol del Fitness de Barcelona. La seva amplíssima piscina, les seves instal•lacions variades i ambient exclusiu, faran que sempre vulguis...

DiR Campus

Dr. Gregorio Marañón, 17 08028 Barcelona

Descobreix un club d’esperit jove, dinàmic i lluminós ubicat a zona universitària. Deixa’t contagiar pel positivisme d’un club top, amb les millors instal•lacions indoor&outdoor!

DiR Maragall

St. Antoni Maria Claret, 362 08041 Barcelona

Gaudeix d’un club històric i amb molt encant, inaugurat el 1979 i adaptat als temps moderns i al fitness més actual. Ho vols tot? Ho tens a DiR Maragall.

Sant Cugat DiR

Ctra. de Rubí, 76-80 08173 Sant Cugat

Un gimnàs que no deixa de créixer: versàtil, amb tot allò que imagines, i amb allò que no arribes a imaginar. Més que un gimnàs, DiR Sant Cugat és una ciutat del fitness! T’apuntes?

DiR Tarragona

Tarragona, 108-110 08015 Barcelona

DiR Tarragona és un lloc ideal per gaudir de les últimes tendències en activitats dirigides i de confortables espais termolúdics. Si fas vida al barri de sants, aquest és el teu club!

Tres Torres DiR

Vergós, 4 08017 Barcelona

Busques un plus de qualitat a la teva vida? DiR TresTorres t’ofereix l’essència del fitness DiR, potenciada per uns equipaments de qualitat i els serveis i activitats més innovadors!

Tuset DiR

Aribau, 230-240 08006 Barcelona

Gaudeix d’un ambient únic i exclusiu en una zona privilegiada de Barcelona! Entrena en un gimnàs ideal per aconseguir tots els objectius. Vine a DiR Tuset, el club que marca tendència.

Up&Down DiR

Flos i Calcat, 22-24 08034 Barcelona

Un gimnàs confortable i amb tots els serveis que necessites per aconseguir els teus objectius tan en l’àmbit del fitness com el del wellnes. A Up&Down DiR, posar-se en forma és un plaer!

DiR Eixample

Ptge. Domingo, 6-8 08007 Barcelona

Desconnecta del teu dia a dia en un club ubicat al bell mig de la ciutat i pràctica el fitness afterwork… Tot el que necessites per estar en forma, en una localització privilegiada!

BDiR Alcudia

Alcúdia, 66 08016 Barcelona

Descobreix el nou concepte de "centre de fitness de proximitat" i gaudeix de l'últim en activitats dirigides a més d'unes instal•lacions amb tot el que necessites per posar-te en forma!

Seven DiR

Ptge. Domingo, 7 08015 Barcelona

Si busques sofisticació i un lloc ideal per gaudir d’un estil de vida cosmopolita mentre et poses en forma, aquest és el teu club. Si t’agrada la teva ciutat, t’agradarà DiR Seven

BDiR Mallorca

Mallorca 146-148 08036 Barcelona

El nou concepte de "centre de fitness de proximitat" creix amb BDiR Mallorca, un gimnàs on en únic espai molt ben aprofitat trobaràs allò que necessites per aconseguir els teus objectius!

BDiR Lesseps

Travessera de Dalt, 4-6 08024 Barcelona

BDiR Granados

Mallorca 207 08036 Barcelona

Descubre el nuevo concepto de “centro de fitness de proximidad” con BDiR Granados, un gimnasio en donde en poco espacio tienes todo lo que necesitas para conseguir tus objetivos!

BDiR Maresme

Avinguda de la Pedra Blanca S/N, Tienda 7 08338 Premià