Això no és només boxa... És tot el que hi ha darrere

No és només donar cops... és una completa activitat física on es combinen els gestos de boxa amb exercicis funcionals amb i sense material. No cal experiència prèvia ... només l'esperit de superació de qui vol sobreposar-se als problemes del dia a dia:

  • Experimenta una ràpida millora física: major control sobre el teu pes, un augment de la teva força i resistència ... I per descomptat, digues adéu a l'estrès cop a cop.
  • Cada sessió dura 55 minuts: cal reservar plaça per assegurar la teva estació de treball. L'única cosa que hauràs de triar és com vols començar l'entrenament colpejant o a la zona funcional.
  • Recorda que Jambox és un espai inclusiu: tant és com ets o d'on véns, el que importa és fins on vols arribar.

Posa't els guants i començem!

Full body

Sessions d'entrenament complet. Es treballaran exercicis que impliquin a totes les parts del teu cos. Cames, abdomen, braços i tronc. Combinats amb entrenament de colpeig a sac.

Lower Body

Sessions centrades en la part superior de del cos, tronc i braços. Combinats amb exercicis de colpeig a sac.

Upper Body

Sessions centrades en la tècnica de cop i els principals moviments de boxa. És importants que assisteixis per millorar la teva tècnica.

Fundamentals

Sesiones centradas en la técnica de golpeo y los principales movimientos de boxeo. Es importantes que asistas para mejorar tu técnica.

Entrenament Personal

¿Prefereixes que un entrenador personal et guiï i ajudi a conseguri teus objectius? A JAMBOX comptem amb un excel·lent equip d'entrenadors que t'ajudaran a conseguir-ho.

Vols més informació?

Emplena el següent formulari: