BOX DIR MET

 

El Box de DiR Met és dels pocs de Barcelona que t'ofereix aprofitar totes les instal·lacions d'un gimnàs i combinar els teus WODs amb altres activitats en poder accedir a la resta d'instal·lacions de DiR Maragall, com per exemple la piscina, l'espai de boxa, la sala de fitness i musculació, les sales d'activitats dirigides i molt més.

Entrena de la mà d'entrenadors qualificats amb el títol de Crossfit L1, autèntics especialistes en el sistema d'entrenament funcional. Aconsegueix els teus objectius d'una manera ràpida, segura i controlada

 

INSTAL·LACIONS

EL TEU CROSS TRAINING AL MÀXIM NIVELL

 

Assault bikes

Les Assault Air Bike et proporcionaràn un entrenament de CrossFit sense límits, per a un entrenament totalment personalitzat, tant a baixes revolucions per treballar en rangs cardiovasculars o sessions d'entrenament d'intervals d'alta intensitat (HIIT).

El Box

Entrena a les noves instal·lacions del Box Maragall, amb tot el que necessites per al teu Cross Training. Els teus WODs més complets dirigits per entrenadors Crossfit L1.

Estructura d'entrenament Funcional

En l'estructura d'entrenament funcional hem preparat una configuració de mòduls que et proporcionen un recurs il·limitat per al teu entrenament, tant entrenaments funcionals com HIIT, per esprémer tot el teu potencial.

Barres olímpiques

Indispensables per al teu exercicis i WOD de Cross Training, podràs treure el màxim profit ideals els músculs del tren superior i inferior, amb exercicis de pes mort, snatch o clean.

Màquines de rem

Incorpora força i tonificació en el teu Cross Training, amb el rem activaràs gairebé tots els músculs del teu cos, tant del tronc superior com de l'inferior en un exercici cardio amb diferents nivells de força, els quals tu mateix pots adaptar.

Rope Climbing

Millora la teva força, resistència i els músculs amb exercicis amb cordes, un dels millors treballs cardiovasculars del Cros Training.

Box Jump

Els calaixos de salt polimètrics et permeten una infinitat d'exercicis en el teu entrenament funcional, són indispensables per al teu entrenament de Cros Training. Disponibles en 2 materials: foam i fusta.

HORARIS

DESCARREGA EL PDF

 

 

 

 

ELS NOSTRES ENTRENADORS

Professionals titulats Crossfit L1

 

IKER L.

Entrenador Crossfit L1


Entrenador personal a DiR durant més de 8 anys i 10 anys d'experiència dins el sector del fitness. Especialitzat en entrenament funcional.

CARLA

Entrenador Crossfit L1


Entrenadora Personal de Fitness i Cross Training, Carla es coach a DIR Maragall des del Març de 2014. Amb la Carla no pots posar un límit a res. Com més somies, més lluny arribes.

JORDI M.

Entrenador Crossfit L1


Responsable del Spinning del DiR i director tècnic a DiR Up & Down. Entrenador especialitzat en entrenament funcional en diferents BOX des de l'any 2013.

SUSANA L.

Entrenador Crossfit L1


És competidora de CrossFit amb resultats destacats en competicions europees.

JOSE MANUEL M.

Entrenador Crossfit L1


Amb experiència en el món del fitness de més de 10 anys, porta treballant com entrenador personal a DiR des de 2009. Ara compagina amb la direcció tècnica.

ANGEL M.

Entrenador Crossfit L1


Un especialista en esports de resistencia des de Triatló, running, trail i ultra distancia, i expert en entrenament funcional. Millora el teu nivell tècnic com mai amb l'Angel.

ALEX A.

Entrenador Crossfit L1


Entrenador personal a DiR Maragall des d'abril de 2014 i Coach de Box Dir a DiR Maragall, amb l'Àlex comprovarás que el cos aconsegueix el que la ment vol!

 

SELECCIONA LA TEVA QUOTA...

 

ACCÉS LLIURE AL BOXI A LA SALA DE FITNESS DE DiR MARAGALL

69,90€/mes

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, y a la sala de fitness de DiR Maragall

¿JA ETS ABONAT DIR?ACONSEGUEIX TAMBÉ L’ACCÉS AL BOX DiR MET PER NOMÉS

40€/mes

Si ja ets abonat d’un altre Club DiR, ara podràs tenir accés al Box i a la sala de fitness de DiR Maragall ampliant la teva quota 40 euros al mes.

ACCÉS LLIURE AL BOXI A TOTES LES INSTAL·LACIONS DE DiR MARAGALL

79,90/mes

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Maragall.
CONTRACTA UN ANY I ACONSEGUEIX UN DESCOMPTE!
659,66 €/any

ACCÉS 1 DIA AL BOXI TOTES LES INSTAL·LACIONS DEL DiR MARAGALL

14€/mes

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Maragall durant 1 dia.

VOLS PROVAR UNA CLASSE O DEMANAR INFORMACIÓ?

Emplena el següent formulari:

Ja ets abonat d'un Club DiR?

BOX DiR MARAGALL

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 362
08041 Barcelona
Tel: 934566100