SEGUINT INDICACIONS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, TOTS ELS NOSTRES CLUBS ESTAN OBERTS AMB AFORAMENT I SERVEIS LIMITATS. OBERTS VESTIDORS I DUTXES. DES DEL 10/05/2021 HEM READAPTAT ELS HORARIS DELS NOSTRES CLUBS. POTS CONSULTAR-LOS AQUÍ:

MÉS INFORMACIÓ

BOX DIR MET

 

El Box de DiR Met és dels pocs de Barcelona que t'ofereix aprofitar totes les instal·lacions d'un gimnàs i combinar els teus WODs amb altres activitats en poder accedir a la resta d'instal·lacions de DiR Maragall, com per exemple la piscina, l'espai de boxa, la sala de fitness i musculació, les sales d'activitats dirigides i molt més.

Entrena de la mà d'entrenadors qualificats amb el títol de Cross Training L1, autèntics especialistes en el sistema d'entrenament funcional. Aconsegueix els teus objectius d'una manera ràpida, segura i controlada

Patrocina:

   

 

INSTAL·LACIONS

EL TEU CROSS TRAINING AL MÀXIM NIVELL

HORARIS

DESCARREGA EL PDF

 VEURE HORARIS

 

 

 

 

ELS NOSTRES ENTRENADORS

Professionals titulats Cross Training L1

 

 

SELECCIONA LA TEVA QUOTA...

 

ACCÉS LLIURE AL BOX I A LES INSTAL·LACIONS DE DiR MARAGALL

77,52€/mes

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Maragall excepte a les pistes de pàdel.

Consulta condicions al Club.

ACCÉS ALS 2 BOX + TOTS ELS CLUBS(Excepte Ioga)

99€/mes

Amb accés il·limitat als Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de tots els clubs DiR excepte a les pistes de pàdel. Tovallola inclosa.

Consulta condicions al Club.

ACCÉS ALS DOS BOXI A LES INSTAL·LACIONS DE DiR MARAGALL I DIR CAMPUS

93,76€/mes

Amb accés il·limitat als Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Maragall i DiR Campus excepte a les pistes de pàdel. Tovallola inclosa.

Consulta condicions al Club.

¿JA ETS ABONAT DIR?ACONSEGUEIX TAMBÉ L’ACCÉS ALS DOS BOX PER NOMÉS

44,34€/mes

Amb accés il·limitat als Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Maragall i DiR Campus excepte a les pistes de pàdel.

Si ets abonat però no téns accés a DiR Maragall o DiR Campus, hauràs d'abonar a banda l'entrada que pertoqui en funció de la teva modalitat. Consulta condicions al Club.

ACCÉS 1 DIA AL BOXPER ABONAT DiR, AMB ACCÉS A LES INSTAL·LACIONS DE DiR MARAGALL

10€

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Maragall excepte a les pistes de pàdel durant 1 dia. Si no ets abonat DiR el preu d'accés d'un dia amb accés a les instal·lacions de DiR Maragall es de 21€.

Consulta condicions al Club.

 

VOLS PROVAR UNA CLASSE O DEMANAR INFORMACIÓ?

Emplena el següent formulari:

Ja ets abonat d'un Club DiR?

BOX DiR MARAGALL

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 362
08041 Barcelona
Tel: 934566100

DiR, UN MON EN MOVIMENT

Descobreix el Bloc del DiR