SEGUINT INDICACIONS DEL PROCICAT, TOTS ELS NOSTRES CLUBS ESTAN OBERTS AMB AFORAMENT I SERVEIS LIMITATS. JA NO ÉS NECESSÀRIA RESERVA PRÈVIA PER A ACCEDIR A EL CLUB, PERÒ RECOMANEM FER-HO PER ACTIVITATS DIRIGIDES, NATACIÓ, SPINDiR I BOOTCAMP, PER TAL D'ASSEGURAR PLAÇA.

MÉS INFORMACIÓ

BOX CAMPUS, EL NOU BOX DIR

 

El Box de DiR Campus és dels pocs de Barcelona que t'ofereix aprofitar totes les instal·lacions d'un gimnàs i combinar els teus WODs amb altres activitats en poder accedir a la resta d'instal·lacions de DiR Campus, com per exemple la piscina, l'espai de boxa, la sala de fitness i musculació, les sales d'activitats dirigides i molt més.

Entrena de la mà d'entrenadors qualificats amb el títol de Cross Training L1, autèntics especialistes en el sistema d'entrenament funcional. Aconsegueix els teus objectius d'una manera ràpida, segura i controlada

Patrocina:

   

 

INSTAL·LACIONS

EL TEU CROSS TRAINING AL MÀXIM NIVELL

HORARIS

DESCARREGA EL PDF

 VEURE HORARIS

 

 

 

 

ELS NOSTRES ENTRENADORS

Professionals titulats Cross Training L1

 

 

SELECCIONA LA TEVA QUOTA...

 

ACCÉS LLIURE AL BOX I A LES INSTAL·LACIONS DE DiR CAMPUS

75,97€/mes

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Campus excepte a les pistes de pàdel.

Consulta condicions al Club.

ACCÉS ALS 2 BOX + TOTS ELS CLUBS(Excepte Ioga)

99€/mes

Amb accés il·limitat als Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de tots els clubs DiR excepte a les pistes de pàdel. Tovallola inclosa.

Consulta condicions al Club.

ACCÉS ALS DOS BOXI A LES INSTAL·LACIONS DE DiR CAMPUS I DIR MARAGALL

93,76€/mes

Amb accés il·limitat als Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Campus i DiR Maragall excepte a les pistes de pàdel. Tovallola inclosa.

Consulta condicions al Club.

¿JA ETS ABONAT DIR?ACONSEGUEIX TAMBÉ L’ACCÉS ALS DOS BOX PER NOMÉS

44,34€/mes

Amb accés il·limitat als Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Campus i DiR Maragall excepte a les pistes de pàdel.

Si ets abonat però no téns accés a DiR Campus o DiR Maragall, hauràs d'abonar a banda l'entrada que pertoqui en funció de la teva modalitat. Consulta condicions al Club.

ACCÉS 1 DIA AL BOXPER ABONAT DiR, AMB ACCÉS A LES INSTAL·LACIONS DE DiR CAMPUS

10€

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Campus excepte a les pistes de pàdel durant 1 dia. Si no ets abonat DiR el preu d'accés d'un dia amb accés a les instal·lacions de DiR Campus es de 21€.

Consulta condicions al Club.

 

VOLS PROVAR UNA CLASSE O DEMANAR INFORMACIÓ?

Emplena el següent formulari:

Ja ets abonat d'un Club DiR?

BOX DiR CAMPUS

AV. Dr. Gregorio Marañón, 17
08028 Barcelona
Tel: 934484141

DiR, UN MON EN MOVIMENT

Descobreix el Bloc del DiR