SEGUINT LES INDICACIONS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, TOTS ELS NOSTRES CLUBS ESTAN OBERTS AMB AFORAMENT I SERVEIS LIMITATS. OBERTS VESTIDORS I DUTXES. TAMBÉ ESTÀ DISPONIBLE OUTDOOR DIRIGIDES.CAT

MÉS INFORMACIÓ

BOX CAMPUS, EL NOU BOX DIR

 

El Box de DiR Campus és dels pocs de Barcelona que t'ofereix aprofitar totes les instal·lacions d'un gimnàs i combinar els teus WODs amb altres activitats en poder accedir a la resta d'instal·lacions de DiR Campus, com per exemple la piscina, l'espai de boxa, la sala de fitness i musculació, les sales d'activitats dirigides i molt més.

Entrena de la mà d'entrenadors qualificats amb el títol de Cross Training L1, autèntics especialistes en el sistema d'entrenament funcional. Aconsegueix els teus objectius d'una manera ràpida, segura i controlada

Patrocina:

   

 

INSTAL·LACIONS

EL TEU CROSS TRAINING AL MÀXIM NIVELL

HORARIS

DESCARREGA EL PDF

 VEURE HORARIS

 

 

 

 

ELS NOSTRES ENTRENADORS

Professionals titulats Cross Training L1

 

 

SELECCIONA LA TEVA QUOTA...

 

ACCÉS LLIURE AL BOX I A LES INSTAL·LACIONS DE DiR CAMPUS

75,97€/mes

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Campus excepte a les pistes de pàdel.

Consulta condicions al Club.

ACCÉS ALS 2 BOX + TOTS ELS CLUBS(Excepte Ioga)

99€/mes

Amb accés il·limitat als Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de tots els clubs DiR excepte a les pistes de pàdel. Tovallola inclosa.

Consulta condicions al Club.

ACCÉS ALS DOS BOXI A LES INSTAL·LACIONS DE DiR CAMPUS I DIR MARAGALL

93,76€/mes

Amb accés il·limitat als Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Campus i DiR Maragall excepte a les pistes de pàdel. Tovallola inclosa.

Consulta condicions al Club.

¿JA ETS ABONAT DIR?ACONSEGUEIX TAMBÉ L’ACCÉS ALS DOS BOX PER NOMÉS

44,34€/mes

Amb accés il·limitat als Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Campus i DiR Maragall excepte a les pistes de pàdel.

Si ets abonat però no téns accés a DiR Campus o DiR Maragall, hauràs d'abonar a banda l'entrada que pertoqui en funció de la teva modalitat. Consulta condicions al Club.

ACCÉS 1 DIA AL BOXPER ABONAT DiR, AMB ACCÉS A LES INSTAL·LACIONS DE DiR CAMPUS

10€

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Campus excepte a les pistes de pàdel durant 1 dia. Si no ets abonat DiR el preu d'accés d'un dia amb accés a les instal·lacions de DiR Campus es de 21€.

Consulta condicions al Club.

 

VOLS PROVAR UNA CLASSE O DEMANAR INFORMACIÓ?

Emplena el següent formulari:

Ja ets abonat d'un Club DiR?

BOX DiR CAMPUS

AV. Dr. Gregorio Marañón, 17
08028 Barcelona
Tel: 934484141

DiR, UN MON EN MOVIMENT

Descobreix el Bloc del DiR