SEGUINT INDICACIONS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, TOTS ELS NOSTRES CLUBS ESTAN OBERTS AMB AFORAMENT I SERVEIS LIMITATS. OBERTS VESTIDORS I DUTXES. DISPONIBLE TAMBÉ OUTDOOR DIRIGIDES.CAT.

MÉS INFORMACIÓ

Com saben, tots els nostres clubs esportius s'han vist obligats a tancar les seves instal·lacions i serveis de forma temporal des del 7 al 17 de gener 2021.
Aprofitem per confirmar-los que el nostre servei d’Atenció al Client romandrà obert tots els dies laborables de dilluns a divendres de 9 a 13 h per poder atendre telefònicament les seves consultes. 
L’informem que per consultes relacionades amb la seva quota o facturació poden consultar la pàgina que hem habilitat especialment per la situación al web dir.cat/faqs-2021 on es responen a les preguntes més freqüents. 

Recomanem realitzar qualsevol altra consulta o gestió relacionada amb la seva quota (altes de portadors amics, canvis de modalitats, sol·licituds de baixa temporal, canvis de centre, etc) única i exclusivament des de la recepció dels centres, un cop reoberts. 

Emplena el següent formulari: