SEGUINT INDICACIONS DEL PROCICAT, TOTS ELS NOSTRES CLUBS ESTAN OBERTS AMB AFORAMENT I SERVEIS LIMITATS. JA NO ÉS NECESSÀRIA RESERVA PRÈVIA PER A ACCEDIR A EL CLUB, PERÒ RECOMANEM FER-HO PER ACTIVITATS DIRIGIDES, NATACIÓ, SPINDiR I BOOTCAMP, PER TAL D'ASSEGURAR PLAÇA.

MÉS INFORMACIÓ

FORMA PART DEL CLUB EXCLUSIU DEL DIR

 

El Club Prestige és el club que et permet accedir a tota mena de regals i avantatges cada mes i gaudir de manera il·limitada d'experiències úniques. Avui en dia som més de 4.000 membres a Barcelona!

Si vols accedir a aquest club exclusiu ara pots fer-ho de 3 maneres diferents:

  • Modalitats Premium: Segons la modalitat triada -que permeten gaudir, després d'un pagament inicial, d'una quota reduïda per a tota la vida- podrà accedir a al Club Prestige.
  • Inversors: Un dels avantatges com bonista DiR és formar part de Club Prestitge.
  • Accionistes: Com a accionista DiR un dels avantatges pot ser l'accés a al Club Prestige.
prestige

IMPRO SHOW SUMMER EDITION


Disposem de 300 invitacions que es repartiran entre tots els membres de l'Club Prestige fins a esgotar existències a partir d'el 9 de Juny a les 10: 30h

Reserves a través de l'apartat de Gestions Online de la web www.dir.cat. Accionistes i Obligacionistes DiR també tindran l'opció de reservar trucant al número de telèfon 93 293 26 60. Per reservar cal tenir el DNI preparat de membre Prestige. Només es poden realitzar les reserves pels canals indicats. No s'acceptaran les reserves realitzades per correu electrònic

DESCOMPTES ESPECIALS PER A CLIENTS DiR

ENTRADES A 12€

indicant el codi DIR2021

MÉS INFORMACIÓ

 

Vols més informació?

Emplena el següent formulari: