.

Cuida't

Què és Cuida't?

Les sessions Cuida’t han estat creades per DiR per donar solució als adults sèniors que s’incorporen a la pràctica de l’exercici físic després molts anys d’inactivitat física o bé que tenen patologies que requereixen fer exercici sense risc de lesió com artrosis, artritis, pròtesis, problemes d’esquena cervicals o lumbars, hipertensió, etc.

Les trobaràs a tots els clubs en horari de matí, i encara que totes tenen un eix comú, es fan adaptacions segons el públic de cada club i les seves necessitats. Per això és important parlar amb el tècnic de la sessió perquè valori possibles adaptacions en els exercicis de forma individualitzada.

Les diferents sessions CUIDA’T tenen una intensitat moderada, i en algunes sessions i segons el nivell de la classe es busca algun pic d’intensitat per millorar el nivell cardiovascular i cremar calories. T’oferim totes aquestes opcions:

 

Total Body:

És una sessió de condicionament físic general que combina blocs de cardio amb coreografies senzilles i blocs musculars extensius en repeticions. Intensitat mitjana.

Funcional:

En l’entrenament funcional es fan exercicis que tenen transferència als moviments de la vida quotidiana, per adquirir i/o mantenir la mobilitat i la força necessària per dur-los a terme. També es treballa l’equilibri estàtic, dinàmic i l’estabilització del core.

Ritmes:

Sessió aeròbica amb coreografies senzilles, que combinen 3 blocs seguits amb diferents tipus de música. Aquesta sessió és d’intensitat moderada però en la banda alta.

Tonifica’t:

Sessió de tonificació en la qual s’intercalen rutines o circuits amb diferents elements de treball com peses, glidings o xertubes per treballar la força i la resistència dels principals grups musculars.

Ioga:

Asanes de ioga adaptades als participants de la sessió, a l’estil Flow, en el que es fan transicions harmòniques. També es treballa la relaxació de la ment amb meditacions guiades.

Pilates:

Sessió que incorpora els principis de Pilates als exercicis adaptats segons els condicionaments físics dels participants quant a cervicals, lumbars, pròtesis, artrosi, etc.

Vital:

Recarrega el teu cos i la teva ment amb aquesta sessió que combina ioga, tai-xi, Pilates i estiraments amb una relaxació final.

Tai-xi:

Meditació en moviment que regenera i activa el cos i la ment, i té propietats terapèutiques.

Cuida't al DiR
.

Activitat cardiovascular basada en el ball, d'intensitat mitjana/baixa, per treballar la coordinació al ritme de la música.

SOL·LICITA UNA SESSIÓ GRATUÏTA

Horaris Cuida't

SELECCIONAR RANG HORARI

MATÍ
TARDA
NIT

SELECCIONA CENTRE

SELECCIONA ACTIVITAT

NO HI HA HORARIS PER L' HORA, DATA I CENTRE SELECCIONATS


Al DiR hi ha moltes més activitats per a tu, prova de canviar els paràmetres de cerca