DiR Cursa Científica Sant Pau

XXX CURSA CIENTÍFICA

Participa a la 30a edició de la Cursa Científica

I vine a correr amb la finalitat d’estudiar i promoure els beneficis de l’exercici físic entre els malalts cardíacs i a entrenar per la VI Cursa DiR Guàrdia Urbana 2018. 

Cursa gratuïta amb samarreta de regal

Límit de participació: 100 persones

17 de març de 2018 a les 10 h

 

La Cursa Científica de Sant Pau

Des de 1989 l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza la Cursa Científica amb dos objectius: aprofundir en el coneixement dels efectes de l’esport sobre la salut i conscienciar la població sobre la necessitat de fer exercici. En aquests 28 anys hi han pres part més de 2.000 participants i s’hi han dut a terme una vintena d’investigacions que han permès demostrar científicament que l’esport és beneficiós per a la salut i que la pràctica de l’exercici físic és recomanable per a totes les persones, incloses les malaltes, sempre que s’adeqüi a la seva edat i característiques.

Els resultats d’aquests estudis han permès demostrar que la pràctica regular d’exercici no comporta cap perjudici per als pacients amb un problema de cor clínicament estabilitzat, per als pacients que han de prevenir i controlar la diabetis del tipus II, els que tenen hipertensió o altres alteracions de tipus metabòlic com hipercolesterolèmia. En les darreres edicions ja hi participen pacients que han tingut un problema de cor i que han seguit un programa de rehabilitació.

 

 DiR Cursa Científica Hospital de Sant Pau

 

VINE A CORRER A LA CIENTÍFICA!
Cursa Científica

La cursa, que té com a objectiu promoure l’exercici físic controlat com a teràpia complementària per al tractament de les malalties cardíaques, s’iniciarà a les 10h davant l’esplanada de l’antiga cafeteria. La distància del circuit serà aproximadament d’un quilòmetre i tindrà una durada de 2 hores.

VULL APUNTAR-ME