La Fundació DiR neix l’any 1995 a Barcelona quan el grup DiR, amb presència a la ciutat des de l’any 1979, creu que ha arribat el moment en què la seva aportació de valor a la societat i el retorn positiu d’aquesta per a la companyia, cal que tinguin traducció en un vehicle que serveixi d’instrument per a canalitzar i executar les activitats relacionades amb les polítiques de responsabilitat social del grup.

DiR és l’empresa pionera a Barcelona en fomentar l’esport i l’estil de vida saludable, oferint les últimes novetats en fitness, wellness i salut. Amb més de 30 anys de trajectòria i 72.000 socis, actualment té 18 clubs de fitness a Barcelona i un a Sant Cugat del Vallès.

 

Missió

La missió de la Fundació DiR és la de transmetre els valors de l’esport com a generadors de salut i cohesió social i orientar a la societat cap a uns hàbits de vida saludables. Ho fa emprenent i donant suport a accions que, mitjançant l’esport, contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones, oferint eines per fer la societat més activa, dinàmica i solidària.

Visió

La nostra visió és la d’esdevenir una organització de referència en la vehiculació i difusió dels valors de l’esport com a garants de generadors de salut i agents de cohesió social.

L’experiència i prestigi del Grup DiR en la pràctica esportiva durant més de trenta anys són valedors de l’acció de la Fundació per ser referenciada socialment en expertesa, coneixement i solidaritat per a la millora de la qualitat de vida de les persones.

 

 

Els nostres Valors són:

 • L’esforç de superació
 • El respecte pels altres
 • El compromís amb les persones
 • La solidaritat especialment amb les persones més vulnerables
 • La superació dels reptes
 • La tolerància envers els altres
 • La sostenibilitat envers la millora i preservació del medi ambient

 

 

La Fundació DiR fonamenta els seus objectius en:

 • Esdevenir prescriptors en la promoció dels valors de l’esport com a generadors de salut i agents de cohesió social.
 • Realitzar accions sota el principi d’igualtat d’oportunitats i solidaritat.
 • Apropar els valors de l’esport a col·lectius amb risc d’exclusió social i especial vulnerabilitat.
 • Difondre l’esport com agent vehiculador d’hàbits saludables tant en exercici físic com alimentació, en una lluita contra el sedentarisme, especialment en els infants.
 • Divulgar i difondre coneixements relacionats amb l’esport i la salut, en una creença ferma del paper social que té l’esport per a la millora de la qualitat de vida de les persones.
 • Realitzar accions formatives i d’investigació, creant un espai de trobada mitjançant l’organització de xerrades, taules rodones i programes de formació.

 

 

Els nostres eixos estratègics

 • Realització d’accions orientades a la difusió dels valors de l’esport per potenciar hàbits de vida saludables.
 • Realització de projectes orientats a la integració i cohesió social de persones en situació de vulnerabilitat o d’exclusió social.
 • Realització d’aliances estratègiques i partenariats com un dels pilars de la sostenibilitat de l’acció fundacional.
 • Plantejament de reptes esportius per a iniciatives solidàries.
 • Realització d’actes solidaris amb finalitats socials.
 • Realització de projectes de continuïtat al llarg de tot l'any, alineats amb la nostra missió.

 

 

Les iniciatives solidàries de la Fundació DiR

ACTE MÉS 90

L’abordatge de l’envelliment saludable és un dels pilars de la Fundació i en aquest sentit, aquest acte és una acció de reconeixement a tots els clients que compleixen noranta anys.

MULLA'T PER
L'ESCLEROSIS 
MÚLTIPLE

Aquesta és una acció de sensibililtzació social i de solidaritat amb les persones que pateixen esclerosi múltiple. Un cop més, l’any 2016 la Fundació DiR i DiR Diagonal van acollir l’acte central.

DONES D’AIGUA

Projecte que es centra en la prevenció i conscienciació de la població envers el càncer de mama, incidint sobretot en la importància de l’activitat física i la nutrició com a eines de prevenció i qualitat de vida.

CURSA CIENTÍFICA

La Fundació DiR i l’Hospital de Sant Pau i la Santa Creu organitzen aquesta cursa per a aprofundir en el coneixement dels efectes de l'esport sobre la salut i conscienciar la població sobre la necessitat de fer exercici.

PEDALEJA PER UNICEF

Iniciativa compartida amb l’Hotel W Barcelona i amb la participació de l’entorn d’unes 1.500 persones en cada edició, l’objectiu és recaptar fons per poder portar a terme projectes d’UNICEF.

CURSA DiR DIAGONAL-GUÀRDIA URBANA

La vessant solidària de l’any 2016 d’aquesta cursa va tornar a ser l’aportació d’una part de les inscripcions dels participants a una entitat de caire social. En aquesta IV edició, la Fundació Summae en va ser al beneficiària.

Omple el següent formulari: