FES LA TEVA EMPRESA MÉS EFICIENT

LES EMPRESES MILLOR VALORADES INVERTEIXEN EN SALUT.
CLUBS DIR T’OFEREIX 84.043 M2 D’ INSTAL·LACIONS ESPORTIVES I 24 CLUBS PERQUE APROFITIS TOTS ELS AVANTATGES DE LA VIDA SALUDABLE:

 

AVANTATGES PER L’EMPLEAT

  • 24 CLUBS A BARCELONA I SANT CUGAT
  • QUOTES AMB DESCOMPTES IMPORTANTS
  • UN CLUB A PROP DE CASA O LA FEINA

AVANTATGES PER L’EMPRESA

  • AFAVOREIX EL TEAM BUILDING
  • MILLORA LA PERCEPCIÓ SOCIAL I CORPORATIVA
  • OFERIR BENEFICIS SOCIALS, APOSTAR PER SALUT, AJUDA A RETENIR TALENT
 

 

 

 

EQUIPS 100% EN FORMA

MILLORA L’ENERGIA I LA MOTIVACIÓ AMB EL TEAMBUILDING MÉS SALUDABLE

 

34 PISTES DE PÀDEL

Us oferim 34 pistes de pàdel perfectes per crear la vostra lliga d'empresa. Un total de 7 clubs DiR amb pistes de pàdel a Barcelona i Sant Cugat us esperen.

15 PISCINES

L’activitat física dins de la piscina és una de les maneres més saludables per relaxar-se o entrenar. Tens 12 Clubs DiR a Barcelona i Sant Cugat equipats amb piscina.

 

9800 ACTIVITATS DIRIGIDES AL MES

Zumba, Spinning, Boxa, Yoga, Entrenaments en Grup, Pilates, Step, Body Combat i moltissimes més activitats dirigides t’esperan al DiR.

 

4 CENTRES DE IOGA

Innovadors espais on gaudir de la pràctica del ioga. T'animem a retrobar l'equilibri en uns centres pensats tant per a gent que s'inicia com per a aquelles persones que volen ampliar els seus coneixements.

 

6 RESTAURANTS

Vas al gimnàs al migdia? Et ve sempre de gust menjar alguna cosa després d'entrenar? Als clubs DiR hi trobaràs el restaurant més saludable, amb menjar casolà i plats lleugers.

 

26 SALES DE FITNESS

Les sales de fitness estan equipades amb un gran ventall de màquines per l’entrenament cardiovascular o de musculació d’última generació i d’alta gamma, així pots triar el tipus d’entrenament que millor s’adapti a les teves necessitats.

 

19 SALES D'SPINNING

Actualment compten amb les bicicletes d’indoor cycling més modernes del mercat que faciliten una pedalejada molt més suau, una major sensibilitat a la resistència i unes prestacions capdavanteres en el seu àmbit.

 

TENS 22 CLUBS DIR PER TRIAR

Vols més informació?

Emplena el següent formulari: