Aqua Intese DiR

Aqua Intense

Què és Aqua Intense?

Aqua Intense és una nova adaptació de l’entrenament HIIT però aquesta vegada dins de la piscina, pensada per realitzar treball muscular i cardiovascular d’alta intensitat, aprofitant tots els avantatges que ofereix el medi aquàtic.

Cada sessió d’Aqua Intense és diferent a l’anterior, perquè no es tracta d’una activitat coreografiada. La part principal de la sessió es divideix en 6 blocs formats per diferents exercicis globals i metabòlics per treballar totes les parts del cos. Segueixen una metodologia molt similar al Cross Training, incorporant entrenaments com l’AMRAP o l’EMOM.

 

Beneficis de l’Aqua Intense

  • Reuneix tots els avantatges d’un entrenament d’alta intensitat que també ofereixen altres activitats com el Cross Training, DiREBEL o Total HIIT.
  • Disminueix l’impacte articular degut a que es realitza dins de la piscina
  • Una sessió de Aqua Intense permet cremar fins a 700 calories
  • Aporta tots els beneficis de l’entrenament aquàtic: millora la resistència cardiopulmonar, estimula la circulació sanguínia, millora la postura, la coordinació o l’equilibri.

 

A qui va dirigit?

  • Aqua Intense està enfocat a aquelles persones que ja estan habituades a l’entrenament d’alta intensitat, que vulguin cremar una gran quantitat de calories i aconseguir resultats de manera ràpida.

 

AQUA INTENSE ARA AL DIR

Aqua Intense és la nova activitat aquàtica que t’assegura aconseguir els resultats que desitges de manera ràpida i eficaç. Adapta tots els avantatges de l’entrenament HIIT dins de la piscina, aprofitant també tots els beneficis que ofereix el medi aquàtic.

Atreveix-te a provar una sessió per comprovar els seus resultats.