SEGUINT INDICACIONS DEL PROCICAT, TOTS ELS NOSTRES CLUBS ESTAN OBERTS AMB AFORAMENT I SERVEIS LIMITATS. JA NO ÉS NECESSÀRIA RESERVA PRÈVIA PER A ACCEDIR AL CLUB, PERÒ RECOMANEM FER-HO PER ACTIVITATS DIRIGIDES, NATACIÓ, SPINDiR I BOOTCAMP, PER TAL D'ASSEGURAR PLAÇA.

MÉS INFORMACIÓ

Què és Dones d'Aigua?

Dones d’aigua és un projecte solidari que s’emmarca dins de la col·laboració entre la Fundació DiR la Federació Catalana d’entitats contra el càncer (FECEC) i la AECC Catalunya amb l’objectiu final de lluitar contra el càncer de mama.

On es fa i qui hi pot participar?

On i Quan?

Pròximament

Activitats?

Pròximament

 

Quina és la finalitat de Dones d'Aigua?

Un dels objectius d’aquesta iniciativa és conscienciar que l’activitat física pot ajudar a la millora de l’estat físic, reduir la fatiga, l’estrès i sobretot disminuir el risc de patir algun tipus de càncer, particularment el de mama. Alhora, aquest acte vol informar i prevenir a la població sobre aquest tipus de càncer, reunint en la jornada persones que convisquin amb la malaltia –directa o indirectament-, s’hi sentin vinculades o estiguin sensibilitzades amb l’impacte personal i social d'aquesta.

Apunta-t'hi Online

 

 

LES INSCRIPCIONS S'OBRIRAN EN BREU

 

 

Vols més informació?

Emplena el següent formulari: