logo_DiR

Condicions invitació

Activa el codi QR al ServiDiR o presenta el codi d'invitació a la recepció! És vàlida per a no clients residents a Catalunya majors de 12 anys (14 per YogaOne) i exclients amb més de tres mesos de baixa. Els sistemes d'identificació intel·ligent estan programats en tots els Clubs DiR per a la lectura de documents amb Codi OCR. Per accedir-hi cal presentar el DNI, passaport o targeta de residència, amb codificació OCR, on consti la residència a Catalunya. Si no és resident a Catalunya o no figura així en el seu document identificatiu, però disposa de codi OCR, podrà accedir acompanyat d'un soci. Si el document requerit no disposa de codi OCR, al no poder fer-se la identificació pel sistema, la persona afectada no podrà accedir a el club encara que vagi acompanyat d'un soci.

Per poder fer ús dels armaris, cal pagar amb targeta 10€ de dipòsit per a la polsera o cadenat. Ús màxim de dues invitacions en dotze mesos amb més de 90 dies de diferència entre el primer i el segon ús. No inclou l'ús de les pistes de pàdel. DiR es reserva el dret a canviar aquestes normes. No vàlida per a usuaris amb el dret d'accés suspès d'acord amb les condicions generals dels Clubs DiR.

Si ets menor d'edat, per gaudir de la invitació, hauràs de portar al club l'autorització signada pels teus progenitors o tutors legals. Descarrega't aquí el document

Excepcions y horaris d'accés amb invitació

En el cas de Diagonal DiR, a partir del dia 15 de setembre es limiten les invitacions de dilluns a divendres abans de les 10h i caps de setmana i festius després de les 15h. Les invitacions no son aptes per a clients DiR.

Recalcar que els menors de 12 anys no se'ls admeten fer invitacions.

Portar DNI físic i una vegada consumida una invitació no es podrà gaudir d'una nova invitació fins pasats 90 dies, independentment del club.

No es podrà accedir amb invitació els dies laborables de dilluns a divendres de 18.00 h. a 21.00 h als clubs DiR Sant Cugat, DiR Castillejos, DiR Maragall, DiR Tuset, DiR Campus, DiR Av. Madrid, BDiR Lesseps, i de dilluns a dimecres de 18h a 20h a BDIR Llùria.

No es podrà accedir amb invitació els dissabtes, diumenges i festius fins a les 15h als clubs DiR Sant Cugat i DIR Tuset.

En el cas de DiR Campus, de l'1 de juliol al 15 de Septembre no es podrà accedir amb invitació al club.
Accés limitat en funció de l'aforament disponible. Et recomanem que consultis l'hora límit d'accés segons club.