CONDICIONS INVITACIÓ

Activa el codi QR al ServiDiR o presenta el codi d'invitació a la recepció! Vàlida per a no clients residents a Catalunya, més grans de 12 anys (14 per a YogaOne) i ex-clients amb més de tres mesos de baixa. Els sistemes d’identificació intel·ligent estan programats a tots els Clubs DiR per la lectura de documents amb Codi OCR. Per accedir cal presentar el DNI, Passaport o Targeta de Residència, amb codificació OCR, on figuri la residència a Catalunya. Si no és resident a Catalunya o no figura així en el seu document identificatiu, però disposa de codi OCR, podrà accedir acompanyat d’un soci. Si el document requerit no disposa de codi OCR, al no poder fer-se la identificació pel sistema, la persona afectada no podrà accedir al club encara que vagi acompanyada d’un soci.

Per poder fer ús dels armariets, cal pagar en targeta 10€ de dipòsit per la polsera o cadenat. Ús màxim de dues invitacions en dotze mesos amb més de 90 dies de diferència entre el primer i el segon ús. No inclou l’ús de les pistes de pàdel. DiR es reserva el dret a canviar aquestes normes. No vàlida per a usuaris amb el dret d’accés suspès d’acord amb les condicions generals dels Clubs DiR. 

Si ets menor d’edat, per gaudir de la invitació hauràs de portar al club l’autorització signada pels teus progenitors o tutors legals. Descarrega’t aquí el document. 
 

Horaris d’accés amb invitació:

En el cas de Diagonal DiR només es podrà accedir amb invitació fins el 20 de juny de 2021 (inclòs) de dilluns a divendres de 7 a 15h. i els caps de setmana a partir de les 15h.

No es podrà accedir amb invitació els dies laborables de dilluns a divendres de 18.00 h. a 21.00 h. en els clubs DiR Sant Cugat, DiR Castillejos, DiR Maragall, DiR Tuset, DiR Campus, DiR Av. Madrid, BDiR Lesseps, y de dilluns a dimecres de 18h. a 20h en BDIR Llùria.

No es podrà accedir amb invitació fins a les 15hels dissabtes, diumenges i festius als clubs DiR Campus, DiR Sant Cugat, DiR Seven i DiR Tuset que serà a partir de les 15.00h.

En el cas de DiR Campus, de l’1 de juliol al 15 de setembre no es podrá accedir amb invitació a la piscina. Tampoc es podrà accedir al club els caps de setmana i festius.

Accés limitat en funció de l'aforament.. Et recomanem que consultis l'hora límit d’accés segons club.