CONDICIONS INVITACIÓ

Activa el codi QR al ServiDiR o presenta el codi d'invitació a la recepció! Vàlida per a no clients residents a Catalunya, més grans de 12 anys (14 per a YogaOne) i ex-clients amb més de tres mesos de baixa. Els sistemes d’identificació intel·ligent estan programats a tots els Clubs DiR per la lectura de documents amb Codi OCR. Per accedir cal presentar el DNI, Passaport o Targeta de Residència, amb codificació OCR, on figuri la residència a Catalunya. Si no és resident a Catalunya o no figura així en el seu document identificatiu, però disposa de codi OCR, podrà accedir acompanyat d’un soci. Si el document requerit no disposa de codi OCR, al no poder fer-se la identificació pel sistema, la persona afectada no podrà accedir al club encara que vagi acompanyada d’un soci.

Per poder fer ús dels armariets, cal pagar en targeta 10€ de dipòsit per la polsera o cadenat. Ús màxim de dues invitacions en dotze mesos amb més de 90 dies de diferència entre el primer i el segon ús. No inclou l’ús de les pistes de pàdel. DiR es reserva el dret a canviar aquestes normes. No vàlida per a usuaris amb el dret d’accés suspès d’acord amb les condicions generals dels Clubs DiR. 

Si ets menor d’edat, per gaudir de la invitació hauràs de portar al club l’autorització signada pels teus progenitors o tutors legals. Descarrega’t aquí el document. 
 

Horaris d’accés:

  • Es podrà accedir amb invitació els dies laborables de dilluns a divendres des de l’obertura del club fins a les 18 h o a partir de les 21 h, excepte a BDiR Calvet, que no té limitació horaria. Els dissabtes i festius es podrà accedir amb invitació en l’horari del club, a excepció de DiR Diagonal, DiR Castillejos, Tuset DiR, DiR Campus i Sant Cugat DiR on es podrà accedir a partir de les 15 h*.
  • A Diagonal DiR, de l’1 de juny al 30 de setembre només es podrà accedir amb invitació els dies laborables de dilluns a divendres abans de les 10h.

* Et recomanem que consultis l'hora límit d’accès segons club.