CONDICIONS INVITACIÓ

Activa el codi QR al ServiDiR o presenta el codi d'invitació a la recepció! És vàlida per a no clients residents a Catalunya majors de 12 anys (14 per YogaOne) i exclients amb més de tres mesos de baixa. Els sistemes d'identificació intel·ligent estan programats en tots els Clubs DiR per a la lectura de documents amb Codi OCR. Per accedir-hi cal presentar el DNI, passaport o targeta de residència, amb codificació OCR, on consti la residència a Catalunya. Si no és resident a Catalunya o no figura així en el seu document identificatiu, però disposa de codi OCR, podrà accedir acompanyat d'un soci. Si el document requerit no disposa de codi OCR, al no poder fer-se la identificació pel sistema, la persona afectada no podrà accedir a el club encara que vagi acompanyat d'un soci.

Per poder fer ús dels armaris , cal pagar amb targeta 10 € de dipòsit per a la polsera o cadenat. Ús màxim de dues invitacions en dotze mesos amb més de 90 dies de diferència entre el primer i el segon ús. No inclou l'ús de les pistes de pàdel. DiR es reserva el dret a canviar aquestes normes. No vàlida per a usuaris amb el dret d'accés suspès d'acord amb les condicions generals dels Clubs DiR.

menor d'edat , per gaudir de la invitació, hauràs de portar al club l'autorització signada pels teus progenitors o tutors legals. Descarrega't aquí el document

Excepcions y horaris d'accés amb invitació:

En el cas de Diagonal DiR, a partir del dia 15 de setembre es limiten les invitacions de dilluns a divendres abans de les 10h i caps de setmana i festius després de les 15h. Les invitacions no son aptes per a clients DiR

Recalcar que els menors de 12 anys no se'ls admeten fer invitacions.
Portar DNI físic i una vegada consumida una invitació fins dins de 90 dies no sé podran utilitzar independentment del club.

No es podrà accedir amb invitació els dies laborables de dilluns a divendres de 18.00 h. a 21.00 h als clubs DiR Sant Cugat, DiR Castillejos, DiR Maragall, DiR Tuset, DiR Campus, DiR Av. Madrid, BDiR Lesseps, i de dilluns a dimecres de 18h a 20h a BDIR Llùria.

No es podrà accedir amb invitació els dissabtes, diumenges i festius fins a les 15h als clubs DiR Campus, DiR Sant Cugat i DIR Tuset.

En el cas de DiR Campus , de l'1 de juliol al 15 de Septembre no es podrà accedir amb invitació de la piscina. Tampoc es podrà accedir al club els caps de setmana i festius.

Accés limitat en funció de l'aforament disponible. Et recomanem que consultis l'hora límit d'accés segons club.