Què és

 

JAMBOX és més que una simple classe de boxa, és un concepte d'entrenament on tothom té cabuda.

No importa el teu nivell de forma o si mai t'has posat uns guants. Tothom pot beneficiar-se de l'experiència de les classes.

Format pel millor equip d'entrenadors i amb una àmplia varietat de classes, JAMBOX es converteix en el nou referent al món de la boxa. Let’s get ready to rumble!

 

TIPUS DE SESSIONS

Escull la teva sessió i comença ja el teu entrenament!

 

Sala Ring DiR Boxa Jambox

JAMBOX

Sessions sense contacte organitzades en circuit. Es combinaràn els cops a sacs amb exercicis funcionals i d'alta intensitat que et permetràn posar-te en forma ràpidament i aprendre els cops i les millors combinacions de boxa.

INTENSITAT:

DIFICULTAT TECNICA:

CONTACTE:

Sacs Boxa DiR Jambox

BOXING TÉCNICA

Sessions on es treballen els fonaments tècnics de la boxa. Cops, esquives, desplaçaments... L'objectiu fonamental és construir una base solida de tècnica i alhora realitzar un treball cardivascular d'alta intensitat.

INTENSITAT:

DIFICULTAT TECNICA:

CONTACTE:

Jambox material tècnic

BOXING CONDITIONING

Sessions d'entrenament on la tècnica passa a un segon pla i el veritable protagonista és la preparació física. Tot això treballat a través d'exercicis de boxa, treballs per parelles i cops a sacs.

INTENSITAT:

DIFICULTAT TECNICA:

CONTACTE:

sparring a DiR Jambox

SPARRING

Es realitzaran sessions d'espàrring per nivells. Després d'un escalfament i un treball tècnic específic, s'aplicaran les combinacions apreses en un combat a intensitat controlada per parelles del mateix nivell i pes.

INTENSITAT:

DIFICULTAT TECNICA:

CONTACTE:

HORARIS

DESCARREGA ELS HORARIS EN PDF

 

 

ELS NOSTRES ENTRENADORS

Autèntics professionals que portaran el teu boxa a un altre nivell

 

ISAAC FARRE

Entrenador de boxa i entrenador personal.

 

És un dels boxadors professionals amb més projecció actual en el pes superwelter. En la seva etapa amateur va ser membre de la selecció catalana, sent 4 vegades campió de Catalunya. Va disputar 52 combats i pertició en diversos tornejos internacionals obtenint en ells destacades victòries

ALEX PASTOR

Entrenador de boxa i entrenador personal

 

Ha estat un dels boxadors amb més carisma en el circuit nacional pel seu estil i contundència en les seves 57 combats. Va guanyar 2 vegades el Campionat de Catalunya i ha participat en diversos tornejos internacionals

LUIS RODRIGUEZ

Entrenador de boxa i entrenador personal.

 

És competidor en actiu tant en la modalitat de boxa com en la de kick Boxing. En ambdues ha collit importants victòries en diversos tornejos i vetllades. Com a boxador ha estat membre de la selecció catalana obtenint a més el bronze en el campionat d'Espanya

Vols més informació?

Emplena el següent formulari:

Ets soci?

JAMBOX DiR CLARIS

Casp, 34
08010 Barcelona
Tel: 933016209