Què és Zumba Fitness®?

Zumba Fitness ® és una sessió de ball fàcil i divertida, coreografiada en blocs, a ritme de la música llatina i “que no pari la festa!”.

A través dels ritmes llatins i amb passos d’altres estils de ball, es realitza un treball cardiovascular intens, amb coreografies molt senzilles que permeten seguir la sessió correctament i gaudir així de tots els seus beneficis. Així aprens a ballar ritmes llatins com la salsa, la bachata, el merengue, el reggaeton, la samba, etc. i altres estils de moda adaptats a la sessió.

És una sessió apta per a tots els nivells, ideal per cremar calories, millorar el sistema cardiovascular i generar moltes endorfines que proporcionen sensació d’eufòria, diversió i contribueixen a millorar l’estat d’ànim.

Per tots aquests moviments, el fenomen Zumba Fitness ® s’ha convertit en un estil de vida als Estats Units i, en molts casos, en una eina terapèutica important.

Zumba
Zumba al DiR

Entrenament i diversió en una sessió de 55’ on gaudiràs de la teva musica llatina favorita. Aprèn a ballar diferents ritmes llatins com salsa, "bachata", "reggeaton", merengue, etc., mentre fas un treball cardiovascular intens, amb coreografies senzilles que et permetran seguir la sessió correctament i gaudir així de tots els seus beneficis.

SOL·LICITA UNA SESSIÓ GRATUÏTA

Horaris Zumba

SELECCIONAR RANG HORARI

MATÍ
TARDA
NIT

SELECCIONA CENTRE

SELECCIONA ACTIVITAT

NO HI HA HORARIS PER L' HORA, DATA I CENTRE SELECCIONATS


Al DiR hi ha moltes més activitats per a tu, prova de canviar els paràmetres de cerca