Què és Zumba Fitness®?

Zumba Fitness ® és una sessió de ball fàcil i divertida, coreografiada en blocs, a ritme de la música llatina i “que no pari la festa!”.

A través dels ritmes llatins i amb passos d’altres estils de ball, es realitza un treball cardiovascular intens, amb coreografies molt senzilles que permeten seguir la sessió correctament i gaudir així de tots els seus beneficis. Així aprens a ballar ritmes llatins com la salsa, la bachata, el merengue, el reggaeton, la samba, etc. i altres estils de moda adaptats a la sessió.

És una sessió apta per a tots els nivells, ideal per cremar calories, millorar el sistema cardiovascular i generar moltes endorfines que proporcionen sensació d’eufòria, diversió i contribueixen a millorar l’estat d’ànim.

Per tots aquests moviments, el fenomen Zumba Fitness ® s’ha convertit en un estil de vida als Estats Units i, en molts casos, en una eina terapèutica important.

Zumba
Zumba al DiR

Entrenament i diversió en una sessió de 55’ on gaudiràs de la teva musica llatina favorita. Aprèn a ballar diferents ritmes llatins com salsa, "bachata", "reggeaton", merengue, etc., mentre fas un treball cardiovascular intens, amb coreografies senzilles que et permetran seguir la sessió correctament i gaudir així de tots els seus beneficis.

SOL·LICITA UNA SESSIÓ GRATUÏTA

Horaris Zumba

SELECCIONAR RANG HORARI

MATÍ
TARDA
NIT

SELECCIONA CENTRE

SELECCIONA ACTIVITAT

HORARI

ACTIVITAT

CENTRE

16:15
17:05

Zumba

Sala 1 / JEAN

DiR Tarragona

Tarragona, 108-110

19:15
20:05

Zumba

Sala 1 / JEAN

DiR Tarragona

Tarragona, 108-110