Què és el Body Combat?

El Body Combat és un programa d'exercicis cardiovasculars basat en els moviments de diferents arts marcials com el taekwondo, el karate, la capoeira, el muay thai (boxa tailandesa), el tai-txi o la boxa entre d'altres. Fusió ideal entre tècnica i música!

Es treballa mitjançant coreografies en les quals es poden exercitar braços, espatlles, esquena, cames i abdominals, permetent així millorar la flexibilitat, la força, la coordinació i la resistència cardiovascular.

Com són les sessions de Body Combat?

Una sessió de Body Combat es divideix en diferents blocs i té una durada de 55 minuts. El primer bloc serveix d’escalfament i per començar a familiaritzar-se amb els moviments que faràs al següent bloc. En aquesta segona part es realitzen, al ritme de la música, diferents moviments provinents de tècniques com la boxa, kick-boxing, karate, taekwondo o muay thai, entre altres, això sí, sense impactar a ningú.

La sessió és molt divertida, enèrgica i tothom qui ho prova per primera vegada acaba amb ganes de repetir. Seràs tu el/la següent?

Beneficis del Body Combat:

  • Millora la resistència, la força, la coordinació, l’agilitat i l’energia
  • Una sola sessió pot arribar a cremar 700 calories, així que t’ajudarà a cremar greixos i aprimar-te
  • Ajuda a tonificar el cos, principalment braços i cames, gràcies a la repetició dels moviments a alta intensitat.
  • El Body Combat és ideal per alliberar nervis i desestresar-se. Podràs deixar anar tota la tensió amb cops de punys i puntades a l’aire.

A qui va dirigit?

Qualsevol persona pot practicar Body Combat, perquè els moviments es poden adaptar al nivell de cada usuari, exceptuant persones que pateixen lesions de genoll o artrosi en altres articulacions. Tampoc es recomana a dones embarassades.

PRACTICA EL BODY COMBAT AL DIR
Body Combat

Sessió cardiovascular intensa basada en tècniques de combat. Una gran descàrrega d’adrenalina amb el màxim rendiment.

SOL·LICITA UNA SESSIÓ GRATUÏTA

Horaris Body Combat

SELECCIONAR RANG HORARI

MATÍ
TARDA
NIT

SELECCIONA CENTRE

SELECCIONA ACTIVITAT

NO HI HA HORARIS PER L' HORA, DATA I CENTRE SELECCIONATS


Al DiR hi ha moltes més activitats per a tu, prova de canviar els paràmetres de cerca