Benvolguda/t,

 

Seguint les noves indicacions de la Generalitat de Catalunya i del Departament de Salut, ens veiem obligats a prorrogar el tancament de tots els nostres centres i les seves instal·lacions fins al 7 de febrer de 2021.

El passat 16 de gener el Subdirector de Vigilància Epidemiològica del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Jacobo Mendioroz, explicava en aquest article de La Vanguardia, que de la informació detallada de 14.461 persones infectades el passat trimestre, només a 76 es va identificar que el contagi fos produït en una piscina o en un gimnàs.
Això representa un 0,52% d'aquest total de persones contagiades.

VEIENT AQUEST ÍNFIM PERCENTATGE DE CONTAGIS ALS GIMNASOS, HEM DEMANAT DE FORMA REITERADA LA SEVA REOBERTURA PER TAL QUE 1,5 MILIONS DE PERSONES DE CATALUNYA PUGUIN FER ACTIVITAT FÍSICA. LA RESPOSTA SEMPRE HA SIGUT NEGATIVA.

També els informem que per totes les quotes contractades amb pagaments mensuals o avançats es compensaran tants dies com romanguin tancats els nostres centres i fins que es puguin reobrir, independentment de la data d'aquesta reobertura. Per tant, no es girarà cap rebut, ni de quotes, ni de serveis contractats, durant tot el període de tancament.

Per tot això et demanem el teu suport amb aquesta petició en favor de la reobertura dels gimnasos i centres esportius.

VULL DONAR SUPORT

Aquest suport es fa mitjançant la plataforma Change.org

Comparteix aquesta petició amb els teus contactes:

COMPARTIR
 

 

Els recordem que durant aquest període:

• podran accedir GRATUÏTAMENT a més de 400 sessions virtuals de DiR A CASA, mentre durin les restriccions als clubs.

• podran aprofitar tots els avantatges, serveis i entrenaments de l'aplicació MyDiR.

• conservaran la seva antiguitat, amb tots els beneficis associats a la seva quota actual i continuaran mantenint els punts que li donen accés a altres centres, franges horàries i descomptes amb serveis addicionals.

 

Esperant que gaudeixin de salut els/les mantindrem informats/des de qualsevol novetat o noves informacions que es produeixin a través de dir.cat/faqs-2021.
 

Una abraçada,

EQUIP DiR

 


Si tens qualsevol dubte pots consultar el nostre apartat de preguntes freqüents

Preguntes Freqüents

Si tens qualsevol dubte pots consultar el nostre apartat de preguntes freqüents

Preguntes Freqüents