Un món de triatló als teus peus

Al DiR hem creat un club de triatló, TriDiR, per tal d'ajudar-te a entrenar i millorar els teus temps en les competicions juntament amb altres persones que tenen els mateixos interessos que tu.

T'ajudem a preparar la temporada oferint-te entrenaments específics de natació, bicicleta i cursa a peu, dirigits per entrenadors i triatletes professionals.

Com a membre del club podràs accedir a sortejos de dorsals per a carreres i a descomptes exclusius. Tant si vols preparar-te pel teu primer triatló, com si el que vols és batre els teus propis temps... TRiDir és el teu club!

 

Avantatges pels membres del club de triatló TriDiR

  • Participaràs en els entrenaments setmanals juntament amb altres membres.
  • Rebràs un pack de material de regal de la marca Inverse anualment.
  • Accediràs a descomptes especials per a membres.
  • Participaràs en el sorteig de dorsals gratuïts per a diferents proves.
  • Tindràs plaça prioritària en tots els clínics i proves de producte que realitzem.
  • Accediràs a tot el nostre contingut exclusiu per a triatletes.

T’hem convençut per federar-te com a membre del nostre Club de Triatló DiR- Tri DiR? Si vols federar-te amb nosaltres, envia’ns un mail a activitats@dir.cat.

 

Entrenaments i preparació per a triatlons


Organitzem el calendari de manera que puguis trobar entrenaments específics cada mes per millorar els teus temps en les transicions i en cadascun dels tres sectors del triatló (natació, bicicleta i carrera a peu). Realitzem un entrenament setmanal de natació i running, i almenys una sortida mensual de bicicleta.

Aconsegueix l'equipament oficial del club de la marca Inverse


Inverse i DiR col·laborem per oferir-te tot l'equipament del club al millor preu: neoprens, culots per a ciclisme, bodis sencers i indumentària d'entrenament. Ara ja pots sol·licitar el teu trimono TRI DIR a la botiga de DiR Diagonal per tal de provar-te'l i triar la talla adequada.

Contingut específic de triatló il·limitat


Com a membre del club podràs accedir al nostre contingut exclusiu per a triatletes de manera il·limitada. Te'l farem arribar a través de la nostra newsletter especial per a membres del club i a través del nostre bloc de triatló DiR. Així mai et quedaràs amb ganes de saber més...

Condicions d'inscripció al club


T'encanta el triatló i vols unir-te al club de triatló TriDiR? Si ets soci del DiR per només 79 € l'any (119 € no socis DiR) podràs accedir a tots els avantatges i beneficis de ser membre del club i rebràs el teu carnet de membre per identificar-te i aconseguir els teus regals de benvinguda. A més, podràs aconseguir l'equipament oficial del club al millor preu.

 

Patrocinadors

JVC logoINVERSE logoNUTRISPORT logo