FOLLOWING AN INDICATION FROM PROCICAT, ALL OUR CLUBS ARE OPEN WITH LIMITED CAPACITY AND SERVICES. IT'S NO NECESSARY TO PRE-RESERVE FOR ACCESING TO CLUBS BUT WE RECOMMEND DO IT FOR ACTIVITIES CLASSES, SWIMMING, SPINDIR AND BOOTCAMP TO SECURE THE PLACE.

VIEW MORE

Run With Us és un club gratuït per a socis, amb molts avantatges.

Apunta’t al Club Run With Us i també podràs descobrir les millors rutes de running a la ciutat de la mà dels nostres especialistes. Cada gimnàs DiR té un tècnic responsable que dirigeix les sortides setmanals i que tria els recorreguts en funció del nivell dels assistents i la planificació anual.

Al DiR t'ajudarem a assolir la teva fita amb la guia d'un professional, mentre entrenes amb gent que té metes similars a les teves.

El segon dissabte de cada mes realitzem una sortida conjunta més llarga que les habituals, amb tots els equips de running del DiR, així podràs divertir-te encara més entrenant!

 

 

Avantatges de ser del Run With Us

  • Preu especial a les Curses DiR (6€)
  • Samarreta del Club RWU per a tots els membres
  • Lliga interna RWU amb premis a finals d’any
  • Sorteig gratuït de dorsals de curses entre membres del club
  • Descomptes especials a botigues
 

Informació per a Runners

Normativa


Descarrega’t ara la Normativa Run With Us 2019

Classificacions Internes


Clica aquí per veure la Classificació 2016.

Sortides Mensuals


Un cop al mes, i sempre en cap de setmana, farem una sortida especial fora de les rutes habituals de clubs. Informarem via mail i a través dels tècnics de la ruta exacta de la sortida.