La nadadora de sincronitzada, Ona Carbonell, serà enguany  l’ambaixadora de l’acte solidari, que  té com a objectiu sensibilitzar la societat sobre el càncer de mama

Durant la jornada, que se celebrarà el 30 juny a Diagonal DiR, estan previstes diverses activitats, entres les quals destaca la xerrada del periodista expert en comunicació nutricional Adam Martín i un taller d’introducció d’acroioga

Barcelona, 21 de juny de 2017.– La Fundació DiR se suma novament a la lluita contra el càncer de mama organitzant per segon any consecutiu Dones d’Aigua, un projecte solidari que recapta fons per la investigació del càncer de mama. Com a la seva primera edició, la Fundació DiR compta amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) i en aquesta segona edició també amb la de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC Catalunya).

Dones d'Aigua Fundació DiR càncer de mama

 Dones d’Aigua enguany incorpora l’atleta Olímpica, Ona Carbonell, com a ambaixadora de l’esdeveniment solidari. La nadadora de sincronitzada ha demostrat repetidament la seva implicació social sumant-se a diverses causes que afecten als sectors més desprotegits de la societat o bé en causes que requereixen recaptar fons per a la recerca i la investigació, com el cas del càncer de mama.

En la primera edició, Dones d’Aigua va comptar amb ambaixadors com l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, que va posar de relleu la importància de la família per a les dones que pateixen o han patit càncer, parlant del seu cas personal ja que la seva dona va patir-ne. L’actriu Laura Sancho també va explicar en primera persona el procés de descobrir que patia càncer de mama i tots els tractaments posteriors fins a superar-lo.

Artur Mas, Laura Sancho testimonis de Dones d'Aigua Fundació DiR

Agenda de la segona edició de Dones d’Aigua

L’esdeveniment de la Fundació DiR és una acció oberta a tothom que es portarà a terme el proper divendres 30 de juny a partir de les 19:30 hores a DiR Diagonal, on les protagonistes seran totes aquelles dones que han patit o pateixen un càncer de mama.

Al llarg de tot el vespre es combinaran diferents activitats relacionades amb el ioga, l’esport i l’estil de vida saludable:

  • 19:30 – 20.15h: Aquagym i un taller d’iniciació a l’acroioga com a novetat d’aquesta segona edició.
  • 20:15 – 21.30h: Brunch saludable i xerrada col·loqui sobre nutrició de la mà de l’expert en comunicació nutricional Adam Martín
  • 21:30 – 23h: Ioga

 

Dones d'Aigua Fundacio DiR Cancer de mama

La Fundació DiR vol informar i prevenir a la població sobre el càncer de mama

Un dels objectius d’aquesta iniciativa és conscienciar que l’activitat física pot ajudar a la millora de l’estat físic, reduir la fatiga, l’estrès i, sobretot, disminuir el risc de patir algun tipus de càncer. Alhora, aquest acte vol informar i prevenir a la població sobre el càncer de mama, reunint en la jornada persones que convisquin amb la malaltia -directament o indirecta- s’hi sentin vinculades o estiguin sensibilitzades amb l’impacte personal i social de la mateixa.

Per participar en aquesta activitat només cal fer una aportació de 15€ que aniran destinats íntegrament a la FECEC i l’AECC Catalunya. Les inscripcions es poden tramitar a les recepcions del clubs DiR o bé a través de la pàgina web.