Més de 1.200 persones han participat aquest cap de setmana en una jornada solidària de ioga davant del mar

Els fons aconseguits s’han destinat íntegrament a UNICEF, recolzant els seus projectes de provisió d’aigua potable, creació d’instal·lacions de sanejament i promoció de pràctiques d’higiene a l’Àfrica i l’Orient Mitjà 

 

Barcelona, 18 de setembre de 2017.- Aquest dissabte 16 de setembre s’ha celebrat la tercera edició de Yoga Day by DiR a favor d’UNICEF Comitè Catalunya, una jornada completa de ioga davant del mar amb un objectiu totalment benèfic. L’esdeveniment ha estat organitzat per Clubs DiR i l’hotel W Barcelona, de la mà de YogaOne By DiR i de la Fundació DiR.

Yoga Day by DiR

Enguany, el Yoga Day by DiR ha comptat amb més de 1.200 assistents, un rècord que supera les previsions de l’organització. Les més de 1.200 Els participants han gaudit de fins a 19 sessions de ioga, totes elles celebrades a la Plaça Rosa dels Vents de l’hotel W Barcelona entre les 9h i les 21:30h.

Yoga Day by DiR

 

Ioga per a tots els gustos i tots els nivells

El programa del Yoga Day by DiR a favor d’UNICEF s’ha caracteritzat, com cada any, per tenir una àmplia oferta de sessions de diferents estils de ioga que han permès la participació massiva en aquest esdeveniment, des de principiants fins a professionals i practicants habituals del ioga.

L’acte ha combinat sessions de Hatha Raja Ioga, Vinyasa, Kundalini i Acroioga, entre d’altres.  N’ha destacat la masterclass de clausura de Dharma Ioga impartida per Jordi Canela, cofundador de YogaOne by DiR, una de les sessions amb més afluència de la jornada.

Yoga Day by DiR Jordi Canela

 

L’essència de l’esdeveniment: la solidaritat a favor d’UNICEF

Just abans de la sessió de clausura de Dharma Ioga impartida per Jordi Canela, s’ha fet entrega del taló solidari a UNICEF per part de la Sra. Isabel Caba, Directora de la Fundació DiR, i del Sr. Connor Cushnahan, Director d’Operacions de l’Hotel W. Ha recollit el taló la Sra. Anna Folch, Presidenta d’UNICEF Comitè Catalunya.

Yoga Day by DiR UNICEF

Durant els seus respectius discursos, tots tres representants han expressat el seu agraïment cap a tots els participants que han fet possible convertir el Yoga Day by DiR en un èxit de participació i de solidaritat.

En paraules de la Presidenta de la Fundació DiR, “un any més, ioga i solidaritat han anat de la mà. Més de 1.200 persones s’han aplegat aquest dissabte per una mateixa causa: que un gest tan habitual per a nosaltres com obrir una aixeta i tenir aigua potable pugui esdevenir també un gest habitual per a milers i milers d’infants d’Orient Mitjà i Nord d’Àfrica. Agafant paraules del bisbe Pere Casaldàliga que diu Si no hi ha causes grans aquesta vida no té sentit, el dissabte vam fer gran el Yoga Day by DiR per donar sentit i qualitat a la vida de molts infants.”

 

Ona Carbonell, ambaixadora de DiR, una de les assistents al Yoga Day

L’atleta Olímpica Ona Carbonell, actual imatge oficial de Clubs DiR i protagonista de la darrera campanya del grup, també ha volgut formar part del Yoga Day by DiR. La nedadora de sincronitzada ha demostrat repetidament la seva implicació social sumant-se a diverses causes que afecten als sectors més desprotegits de la societat o bé en causes que requereixen recaptar fons per a la recerca i la investigació.

Ona Carbonell Yoga Day by DiR

Dins de la seva implicació personal, Ona Carbonell ha participat darrerament en altres actes solidaris organitzats per la Fundació DiR. La darrera ocasió ha estat Dones d’Aigua, l’esdeveniment de recaptació de fons contra el càncer de mama que la Fundació DiR va organitzar el passat 30 juny a Diagonal DiR amb l’atleta olímpica com a ambaixadora.

 

El ioga i la solidaritat continuaran de la mà l’any 2018

Yoga Day by DiR a favor d’UNICEF tornarà a celebrar-se per quarta vegada consecutiva l’any 2018. La Fundació DiR i YogaOne continuaran apostant per aquest acte que tan bona acollida rep any rere any, evidenciant la creixent implicació de la societat en actes benèfics i solidaris.