El torneig de pàdel solidari se celebrarà del 23 al 25 de febrer a les pistes del Pàdel Indoor DiR Sant Cugat

 El preu de la inscripció és de 40 euros i anirà destinat a finançar projectes d’investigació contra el càncer

 

La Fundació DiR i l’AECC uneixen esforços contra el càncer organitzant un  torneig de pàdel solidari per recaptar fons per finançar la investigació contra el càncer. Un cop més, Clubs DiR dóna suport a una bona causa a través de l’esport com a fil conductor d’una jornada que pretén anar molt més enllà.

La 3a edició del Torneig de Pàdel per la Investigació Oncològica de l’AECC de Barcelona se celebrarà del 23 al 25 de febrer a les pistes del Pàdel Indoor DiR Sant Cugat. La competició es realitzarà per categories i nivells assegurant un mínim de 2 partits per parella. El torneig està organitzat per eliminatòria i amb partit de consolació, i compta amb tres categories masculines, 1a, 2a i 3a, tres femenines, 1a, 2a i 3a i dues categories mixtes, 2a i 3a.

Les inscripcions a l’esdeveniment estaran obertes fins al dia 21 de febrer i es poden fer a través de la pàgina web que l’associació  ha habilitat per l’ocasió.  El preu d’inscripció és de 40 euros per socis DiR i 46 euros per no-socis DiR i inclou un welcome pack i participació al sorteig que es realitzarà el diumenge en acabar les finals amb materials i productes dels col•laboradors que participaran en el torneig.