Totes les donacions aniran destinades a la Arrels Fundació i Fundació Formació i Treball

Les organitzacions que participen en la iniciativa esperen duplicar les donacions de material respecte l’any passat

La Fundació DiR s’ha unit amb Arrels Fundació i la Fundació Formació i Treball per llançar una campanya solidària que recollirà roba i sabatilles esportives que aniran destinades a tots els seus beneficiaris.

L’acció solidària estarà implantada a tots els Clubs DiR i BDiR des del 26 de febrer fins el 26 de març. Al llarg de tot aquest mes, DiR habilitarà un espai a totes les recepcions dels Clubs per recollir les donacions dels seus socis.  Amb aquesta campanya, DiR torna a liderar un projecte que fomenta la solidaritat i dona suport a una acció que vol fer front a la desigualtat social i econòmica que pateixen algunes persones de Catalunya.

És la segona vegada que la Fundació DiR lidera aquesta campanya i ho torna a fer de la mà d’Arrels Fundació però aquest cop també s’hi suma la Fundació Formació i Treball. L’objectiu que les tres organitzacions es proposen per aquest any és la de duplicar les donacions respecte l’any passat, on van aconseguir més de 500 sabatilles esportives.

 

Cartell Campanya recollida de roba amb la Fundació Arrels i Fundació Formació i Treball

 

Sobre les fundacions que participen en aquesta campanya solidària:

DiR, grup capdavanter i innovador en el benestar integral de les persones. Pioner en la implantació del fitness, DiR va néixer en 1979 amb la vocació d’acostar els beneficis de l’exercici físic als ciutadans en les millors condicions. El Grup compta amb un sòlid equip de professionals que reben formació constant a través de la Acadèmia DiR i cursos especialitzats. La missió de DiR és millorar la qualitat de vida de les persones acostant a tothom la pràctica d’un estil de vida saludable. L’objectiu de DiR és continuar liderant el sector del fitness, amb la vocació d’oferir serveis innovadors i de qualitat que reverteixin en el benestar integral de les persones en les millors condicions.

 Arrels Fundació, 30 anys treballant per fer possible #ningúdormintalcarrer. Arrels Fundació és una entitat que fa trenta anys que atén les persones més vulnerables que viuen als carrers de Barcelona. Les acompanya per aconseguir una vida el més autònoma possible cobrint les necessitats bàsiques, proporcionant allotjament i atenció social i sanitària. També treballa per sensibilitzar la ciutadania, denunciar situacions injustes i aportar solucions a les administracions i la societat civil per fer possible #ningúdormintalcarrer.

 Sobre Fundació Formació i Treball. Fundació Formació i Treball és una entitat promoguda el 1992 per Càritas Diocesana de Barcelona que treballa per una societat més inclusiva, justa i solidària a Barcelona i Tarragona. Per assolir aquest objectiu, la Fundació porta vint-i-cinc anys creant iniciatives socials que generen oportunitats laborals i formatives per a la inclusió social de persones en situació de risc d’exclusió social; i alhora, gestiona i dignifica el Programa d’Entrega Social dirigit a famílies amb escassos recursos econòmics. Durant el 2017 l’acció social de Formació i Treball va aconseguir donar feina a més de 1000 persones, 332 van ser contractades per les empreses d’inserció de Formació i Treball i 811 es van incorporar al mercat laboral ordinari.