El grup inaugura dos nous espais: Jambox Tuset i DiR Bootcamp Granados

Ambdues sales es troben sota la marca DiREBEL, els espais de Clubs DiR destinats a entrenaments d’alta intensitat

Barcelona, 24 d’abril de 2019.- Clubs DiR continua endavant amb la seva aposta per l’entrenament d’alta intensitat i inaugura dos nous espais destinats a entrenaments HiiT (Hight intensity interval Training), una de les tendències esportives més destacades a nivell internacional que DiR apropa als seus usuaris i usuàries. Es tracta de Jambox Tuset, que obre avui les seves portes, i DiR Bootcamp Granados, que s’inaugurarà a principis de maig.

L’empresa de Fitness líder a Catalunya amplia així la seva oferta d’espais sota la marca DiREBEL, el concepte creat per Clubs DiR que agrupa les seves activitats d’alta intensitat:

  • Jambox: caracteritzada per la combinació treballs de cop al sac de boxa amb entrenament funcional amb i sense material en un espai ambientat, igual que DiR Bootcamp, amb una il·luminació i un so que envolten a l’usuari per transformar l’exercici en una experiència immersiva.
  • DiR Bootcamp: caracteritzada per la realització d’exercicis intervàl·lics d’alta intensitat que alternen exercicis cardiovasculars en cinta i exercicis de força a terra realitzats amb bancs, manuelles i/o pilotes.

Ambdós entrenaments inclouen entre 3 i 4 canvis d’estació que asseguren el treball de tots els principals grups musculars del cos.

Jambox Tuset

Després de l’obertura de Jambox Claris, el primer espai dins d’un club DiR especialitzat en boxa per a tothom, i de l’obertura de Jambox Eixample el passat 21 de gener, Clubs DiR inaugura Jambox Tuset, situat al costat de l’espai Bootcamp de Tuset DiR. Es tracta d’un nou espai dins de la marca DiREBEL amb el que DiR continua apropant la boxa a tots els públics, entenent-la com una activitat apta per a tothom i que va més enllà de la boxa tradicional.

 

DiREBEL Tuset DiR

Jambox Tuset oferirà classes centrades en diferents zones musculars: Full Body, Lower Body, Upper Body i Fundamentals, sessions centrades en millorar la tècnica; així com un servei d’entrenador personal que ajudarà als usuaris a aconseguir els seus objectius.

Per assistir a les classes de Jambox Tuset, cada alumne haurà de fer ús del seu propi material. El club posarà també a l’abast dels clients un servei de lloguer de guants i, en motiu de la inauguració de l’espai, els primers dies s’oferirà també material de préstec gratuït per poder provar les classes.

DiR Bootcamp Granados

Seguint la fórmula d’èxit del primer i segon DiR Bootcamp, inaugurats respectivament a Tuset DiR el mes de maig de 2018 i a DiR Maragall el passat mes de març de 2019, el grup dirigit per Ramon Canela obre la tercera sala destinada a l’entrenament DiR Bootcamp. En aquest cas, l’espai estarà equipat amb 18 places (9 bancs i 9 cintes) on tindrà lloc un total de 10 sessions setmanals de Full Body, la tipologia d’entrenament que es concentra per igual en el tren superior i inferior del cos.

DiR Bootcamp

Durant la jornada del 6 de maig tindran lloc sessions especials amb DJ en directe en motiu de la inauguració de l’espai.

Accés per a tothom

Igual que les diferents activitats dirigides de Clubs DiR, la participació en les sessions de DiR Bootcamp i de Jambox és oberta per a tots els socis i sòcies amb accés al club amb prèvia reserva de la seva plaça.

Ambdues activitats també són accessibles a totes aquelles persones que, sense ser clients de Clubs DiR, vulguin realitzar aquests entrenament. L’empresa ofereix la possibilitat de pagament per ús adquirint entrades puntuals que també donen accés a la resta de les instal·lacions del club en cada cas: Tuset DiR, DiR Maragall o BDiR Granados.