L’acció de crowdfunding permet ser co-inversor del vint-i-dosè club de la cadena de fitness líder a Catalunya

La ronda d’inversió ja és oberta i estarà operativa fins al proper 14 de novembre

Barcelona, 4 d’octubre de 2017.- El procés d’expansió de Clubs DiR segueix endavant amb l’arribada del centre número vint-i-dos del grup, BDiR Alcúdia, que obrirà les seves portes durant l’any 2018. Novament, DiR aposta pel crowdfunding per oferir a socis i seguidors de la marca la possibilitat de convertir-se en co-inversors del nou club, un sistema que ja ha demostrat el seu èxit en prèvies ocasions.

La ronda d’inversió de 400.000€ es du a terme a través de crowdfunding amb una plataforma  digital d’inversió i finançament empresarial. A través d’aquesta plataforma, totes aquelles persones que desitgin ser co-inversors de BDiR Alcúdia podran ser-ho invertint-hi a partir de 60 € i fins al dia 14 de novembre. Totes les persones que hi inverteixin disposaran, a més, de beneficis addicionals en funció de la quantitat de la seva participació.

 

BDiR Alcúdia,

El nou centre, ubicat al carrer Alcúdia nº54, al cor del barri de Sant Andreu, serà el tercer club sota el concepte de BDiR, un club ideat com a “boutique”, com a centre de proximitat al barri, que vol apropar l’esport i la vida saludable a tots els barcelonins i barcelonines d’aquesta zona tan activa de la ciutat.

BDiR Alculdia

Dins dels seus 1.050m2 d’instal·lacions, BDiR Alcúdia comptarà amb 3 espais polivalents diferenciats per practicar diferents disciplines esportives: spinning, boxa, activitats dirigides i sala de fitness cardiovascular, muscular i pes lliure.

 

Clubs DiR

El grup català és líder en el fitness i el benestar integral de les persones. Des de l’inici de la seva activitat l’any 1979, DiR ha estat pioner en la implantació del fitness i ha tingut com a missió transmetre a tots els ciutadans els valors de l’esport i la nutrició i d’orientar-los cap a uns hàbits de vida saludables.

A més de la seva acció social de la mà de la Fundació DiR, el grup es caracteritza per una àmplia oferta a tots els seus clubs, destacant la seva oferta d’activitats dirigides amb més de 50 varietats de classes, les seves instal·lacions i equipaments d’última generació, els seus tècnics experts en fitness formats a l’Akademia DiR i activitats dirigides i els seus serveis complementaris d’entrenament personal, nutrició, restauració, boutiques i centres d’spa i estètica.

DiR compta actualment amb una xarxa de 22 centres esportius a la província de Barcelona, sumant entre tots ells un total de més de 90.400 mil metres quadrats. L’empresa compta amb més de 1.100 empleats entre professionals de fitness, de centres i serveis corporatius, donant servei a més de 74.000 abonats en el seu dia a dia.