YogaOne by DiR, els centres especialitzats en ioga de Clubs DiR, obre els seus primers estudis fora de Barcelona a les ciutats de Tarragona i de Sabadell. Ambdues obertures estan previstes per al proper 16 d’octubre, convertint-se en el quart i cinquè centre YogaOne.

Ubicats a ple centre de les respectives ciutats, YogaOne Tarragona i Sabadell oferiran classes de diferents estils de ioga per a tots els nivells per part de professors altament qualificats

 

Barcelona, 22 de setembre 2017.- El proper 16 d’octubre, YogaOne by DiR obrirà els seus primers centres de ioga a la ciutat de Tarragona i de Sabadell. Tots dos estudis es troben ubicats al centre de les respectives ciutats i comptaran amb unes instal·lacions de 350 m2 a Tarragona i de 250m2 a Sabadell. Els professors, altament qualificats, impartiran classes de diverses disciplines de ioga: Hatha Ioga, Ashtanga, Vinyasa, Dharma, Kundalini, Gravity, Hot ioga i ioga per nens, entre d’altres.

YogaOne

La programació dels nous centres es basa en una estructura que ja ha demostrat els seus bons resultats a tots els centres existents de YogaOne. Els programes combinaran classes de diferents estils de ioga de la mà d’un equip de professors amb la més elevada formació, que adaptarà el nivell de cada sessió a cadascun dels practicants. D’aquesta manera, YogaOne segueix endavant amb la seva filosofia de ioga inclusiu, garantint que totes les classes siguin aptes per a tothom, des de les persones que no s’han iniciat mai en la pràctica del ioga, fins a aquelles persones per les que el ioga és ja un estil de vida.

L’oferta de cada centre contempla al voltant de vint-i-cint classes setmanals, cadascuna de les quals tindrà una durada d’entre 60 i 75 minuts. Els horaris, que ja es poden consultar i descarregar a través del web de YogaOne Tarragona i de YogaOne Sabadell,  ofereixen una gran flexibilitat horària pensada per facilitar que cada client pugui trobar el seu moment ideal per a la pràctica del ioga.

 

Les instal·lacions de YogaOne: centre per trobar l’equilibri

Els estudis de YogaOne Tarragona i YogaOne Sabadell presentaran espais innovadors on gaudir de la pràctica del ioga i on trobar l’equilibri físic i mental. A més de la sala de ioga, els nous espais comptaran amb una zona social amb wifi pensada per la comoditat dels clients.

YogaOne

Clubs DiR i YogaOne a l’actualitat

Clubs DiR és el grup català líder en el fitness i el benestar integral de les persones. Des de l’inici de la seva activitat l’any 1979, DiR ha estat pioner en la implantació del fitness i ha tingut com a missió transmetre a tots els ciutadans els valors de l’esport i d’orientar-los cap a uns hàbits de vida saludables. Abans de la creació de YogaOne by DiR com a centres especialitzats exclusivament en ioga, Clubs DiR ja oferia una àmplia oferta de classes dirigides de ioga als seus clubs, les quals encara hi tenen lloc a dia d’avui.

YogaOne compta actualment amb cinc centres especialitzats en ioga. Tuset, el primer dels centres, va obrir les seves portes l’any 2010, esdevenint una de les referències del sector al sud d’Europa. Amb el creixent interès dels darrers anys per la pràctica del ioga, YogaOne va iniciar la seva expansió, obrint en l’últim any dos centres més a Barcelona, ubicats respectivament als carrers Mandri i Verdi. Després de les obertures de YogaOne Tarragona i Sabadell, l’empresa seguirà creixent amb properes inauguracions previstes per 2017 i 2018.

YogaOne ofereix recurrentment una selecció de tallers, cursos i workshops de ioga amb professors mundialment reconeguts com ara Andrei Ram, Yoshio Hama, Kai Hitzer, John Scott, entre d’altres, dirigits tant a usuaris com a professors.