Aquest cap de setmana s’ha celebrat la quarta edició de l’esdeveniment solidari de ioga davant del mar

Els fons aconseguits s’han destinat a la campanya solidària “Cap infant sense colònies” de la Fundació Pere Tarrés

Barcelona, 03 de Juliol de 2018.- Aquest dissabte 30 de juny s’ha celebrat la quarta edició de Yoga Day by DiR a favor de la Fundació Pere Tarrés, una jornada completa de ioga davant del mar amb un objectiu benèfic. L’esdeveniment ha estat organitzat per Clubs DiR i l’hotel W Barcelona, de la mà de YogaOne By DiR i de la Fundació DiR.

Yoga Day by DiR 2018

El programa del Yoga Day by DiR s’ha caracteritzat, com cada any, per tenir una àmplia oferta de sessions de diferents estils de ioga que han permès la participació massiva en aquest esdeveniment, des de principiants fins a professionals i practicants habituals del ioga.

Més ioga que mai

Enguany, el programa de l’esdeveniment ha sigut el que més sessions ha incorporat, oferint fins a 28 masterclasses de ioga. Els més de 1.000 assistents de Yoga Day by DiR han pogut triar les seves sessions entre una gran varietat d’estils adequades a diferents nivell: introductori, bàsic, intermig i avançat.

Yoga Day by DiR 2018

L’acte ha combinat sessions de Hatha Raja Ioga, Vinyasa, Kundalini i Acroioga, entre d’altres.  N’ha destacat la masterclass de clausura de Dharma Ioga impartida per Jordi Canela, cofundador de YogaOne by DiR, una de les sessions amb més afluència de la jornada.

YogaDay by DiR 2018 Jordi Canela

La solidaritat, gran protagonista de Yoga Day by DiR

Just abans de la sessió de clausura de Dharma Ioga impartida per Jordi Canela, s’ha fet entrega del taló solidari a la Fundació Pere Tarrés per part de la Sra. Isabel Caba, Directora de la Fundació DiR, del Sr. Connor Cushnahan, Director d’Operacions de l’Hotel W, i del mateix Jordi Canela. Ha recollit el taló el Sr. Josep Oriol Pujol, Director General de la Fundació Pere Tarrés.

Yoga Day by DiR 2018 Taló solidari Pere Tarres

El projecte beneficiari d’aquesta edició de Yoga Day by DiR ha estat “CAP INFANT SENSE COLÒNIES”, que té com a finalitat becar les colònies i casals d’estiu d’infants en situació vulnerable de barris de Barcelona.

Ona Carbonell, ambaixadora de DiR, una de les assistents al Yoga Day

L’atleta Olímpica Ona Carbonell, imatge oficial de Clubs DiR, ha assistit novament a Yoga Day by DiR. La nedadora de sincronitzada col·labora habitualment amb esdeveniments organitzats per Clubs DiR i la seva Fundació, demostrant constantment la seva implicació en causes socials.

Yoga Day by DiR 2018 Ona Carbonell 2

Recentment ha participat també a l’esdeveniment DiR Xperience, on va participar activament a la masterclass de ioga impartida per Jordi Canela al Poble Espanyol.