Inscripcions ja obertes per a una jornada amb 19 sessions de ioga organitzades durant més de 12 hores seguides davant del mar

Els fons aconseguits es destinaran íntegrament a projectes de provisió d’aigua potable, creació d’instal·lacions de sanejament i promoció de pràctiques d’higiene que UNICEF desenvolupa a l’Àfrica i l’Orient Mitjà

 

Barcelona, 6 de setembre de 2017.- El pròxim dissabte dia 16 de setembre, Barcelona viurà per tercer any consecutiu un dia sencer de ioga solidari. Clubs DiR i l’hotel W Barcelona, de la mà de YogaOne By DiR i de la Fundació DiR, organitzen novament una jornada a favor d’UNICEF Comitè Catalunya.

Yoga Day by DiR UNICEF

El programa del Yoga Day by DiR d’enguany ofereix 19 sessions de ioga, que començaran a les 9:00 hores i duraran fins a les 21:30 hores. Totes les sessions tindran lloc a la Plaça Rosa dels Vents de l’hotel W Barcelona, repartides entre dos espais que permetran que hi hagi dues classes de forma simultània durant tot el dia. L’espai principal, amb una capacitat d’unes 1000 persones, acollirà les principals sessions de la jornada, mentre que a un segon espai més reduït tindran lloc sessions especialitzades per a unes 20 persones.

Yoga Day by DiR UNICEF

L’acte comptarà amb sessions de diferents estils de ioga com són el Hatha Raja Ioga, el Vinyasa, el Kundalini o l’Acroioga, entre d’altres. Així mateix, la diversitat d’estils contemplarà també tot tipus d’intensitats i de nivells, incloent-hi al programa una sessió d’introducció al ioga més orientada a principiants que encara no s’hagin endinsat en aquesta pràctica. En destaca també la masterclass de clausura de Dharma Ioga que impartirà Jordi Canela, cofundador de YogaOne by DiR, un cop s’hagi efectuat l’entrega del taló solidari a UNICEF. L’esdeveniment conclourà amb un concert gratuït de Kirtan, càntics devocionals acompanyats de música instrumental, que també tindrà lloc al mateix escenari, davant del mar.

Yoga Day by DiR UNICEF

Les inscripcions del Yoga Day by DiR ja estan obertes al web de l’esdeveniment, on també es pot trobar el programa detallat de tota la jornada, amb els horaris i els professors de cada sessió.

Tots els beneficis d’aquesta iniciativa es destinaran a la provisió d’aigua potable, creació d’instal·lacions de sanejament i promoció de pràctiques d’higiene que UNICEF desenvolupa a l’Àfrica i l’Orient Mitjà.

Sobre Grup DiR

DiR és l’empresa pionera a Barcelona, amb 37 anys de trajectòria en fomentar l’esport i l’estil de vida saludable, oferint les últimes innovacions en fitness, wellness i salut. Actualment disposa de 21 clubs: 19 a la ciutat de Barcelona i 2 a Sant Cugat del Vallès i un total de 70.000 socis. La missió de DiR és millorar la qualitat de vida de les persones apropant a tothom la pràctica d’un estil de vida saludable. L’objectiu de DiR és continuar liderant el sector del fitness i la salut a Barcelona, amb la vocació d’oferir serveis innovadors i de qualitat que reverteixin en el benestar integral de les persones en les millors condicions. Seguiu a @ClubsDiR a Twitter i Instagram. Més informació a www.dir.cat

Sobre W Hotels en el món

W Hotels és una marca selecta, contemporània, centrada en el disseny i innovadora. Compta amb 46 hotels i Retreats -incloses 17 residències W- a les ciutats més vibrants i les destinacions més exòtiques del món. La marca W Hotels -inspiradora, emblemàtica, innovadora i influent- ofereix l’accés al més exquisit, amb una barreja única de disseny avançat i passions que giren al voltant de la moda, la música i l’entreteniment. W Hotels ofereix una experiència holística vital integrada en la sensibilitat de la marca a través de conceptes de restaurant contemporani, glamuroses experiències d’oci, elegants conceptes de retail, spas d’autor i residències inspiradores. W Hotels compta amb 16 anys d’èxits a l’esquena i té previst arribar a la xifra de 60 hotels a 2018. S’ha anunciat l’obertura de W Hotels a Changsha, Shanghai, Amsterdam, Abu Dhabi, Mumbai, Dubai, Jakarta, Panamà, Muscat, Chengdu, Suzhou, Nova Delhi i Kuala Lumpur. També es crearan W Retreats a Goa, Índia. Per a més informació, visiteu www.whotels.com o www.facebook.com/whotels. Per viure l’estil de vida de W Hotels, visiteu www.wresidences.com. Seguiu a @WHotels a Twitter i Instagram.

Sobre UNICEF

UNICEF promou els drets i el benestar de tots els nens, nenes i adolescents en tot el que fa. Al costat dels seus aliats, treballen en 190 països i territoris per transformar aquest compromís en accions pràctiques que beneficien a tots els nens, centrant especialment els esforços a arribar als més vulnerables i exclosos, en tot el món.