La Cursa se celebrarà el diumenge 27 de maig i es mantindran dues arribades de 5 i 10 kilòmetres

DiR llança preus d’inscripció especials des de 3 euros només durant 72 hores

DiR, l’empresa pionera del fitness a Catalunya, presenta els primers detalls de la VI Edició de la Cursa DiR Guàrdia Urbana – Diagonal que se celebrarà el diumenge 27 de maig de 2018.

La cursa recorrerà l’emblemàtica Diagonal de Barcelona de punta a punta i mantindrà, igual que en anys anteriors, els traçats de 10 km i 5 km. El tret de sortida dels dos trams es donarà a les 8:30 h al mateix lloc: a la mítica Avinguda Diagonal (Palau Reial de Pedralbes) però la meta s’efectuarà primer al carrer Marina i al Passeig Garcia Faria per a la de 10 quilòmetres.

Es tracta d’un recorregut en línia recta, que fa d’aquesta cursa una prova ràpida, única i històrica. Una prova oberta a tothom, homologada sota la reglamentació de la Federació Catalana d’Atletisme i cronometrada per l’empresa Championchip.

A més a més, amb l’objectiu d’incentivar les inscripcions, durant els dies 13, 14 i 15 de febrer al web oficial de la cursa s’hi podran trobar preus especials des de 3 euros. Les inscripcions es limitaran a 15.000 places i cada participant registrat rebrà de regal una samarreta tècnica, una motxilla DiR i diversos regals d’espònsors, que s’entregaran a la Fira del Corredor, juntament amb el dorsal de la cursa.

La prova està organitzada per DiR amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana i l’Ajuntament de Barcelona i té com a objectiu comú fomentar entre la ciutadania la pràctica de l’exercici físic i dels hàbits saludables.

L’organizació de l’esdeveniment vol animar a tots els participants a compartir la seva experiència a través de les xarxes socials utilitzant l’etiqueta #cursadirdiagonal