Durant el darrer mes, la Fundació DiR ha realitzat una campanya a vuit dels clubs DiR per a fer una recollida de sabatilles esportives per a persones sense llar acompanyades per la Fundació Arrels. L’acció solidària amb l’eslògan «fes el primer pas, perquè en puguin fer molts més» ha recaptat 532 parells de sabatilles esportives als clubs: Maragall, Castillejos, Gràcia, Diagonal,Campus, Hispà, Sant Cugat i Claret.

La campanya, que es va iniciar el passat 13 de febrer i s’ha perllongat durant el mes de març, s’ha realitzat habilitant un espai a la recepció dels clubs per recollir les sabatilles que han aportat els nostres abonats.

Amb aquesta campanya, DiR ha volgut fomentar la solidaritat i sumar-se a la causa de la fundació Arrels d’acompanyar a les persones sense llar, sensibilitzar la ciutadania sobre la realitat d’aquestes persones i visibilitzar aquesta realitat social.

La Fundació DiR i la Fundació Arrels s’han unit per primera vegada en aquesta acció que vol fer front a una desigualtat social i econòmica que pateixen algunes persones a Catalunya, posant en valor la importància de les sabatilles esportives, coma símbol de poder continuar caminant i treballant pe runa situació d’inserció social de els persones sens llar.

Aquesta és la primera edició de la campanya «fes el primer pas, perquè en puguin fer molts més», que ha obtingut 532 parells de sabatilles esportives per a persones sense llar. La Fundació Arrels estima que a la ciutat de Barcelona hi ha 3.000 persones sense llar.