Un any més, els socis i sòcies de DiR han demostrat la seva solidaritat participant activament en la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Joventut que s’ha realitzat en els 16 Clubs DiR de Barcelona i Sant Cugat. Amb l’eslògan “Tu dónes, nosaltres també” els clubs DiR han aconseguit recollir més 400 joguines per aquesta causa solidària amb l’objectiu de que nens i nenes amb risc de vulnerabilitat no es quedin sense joguines per Reis.

La campanya, que enguany es va perllongar fins a la vigila de Reis, s’ha realitzat habilitant un espai a la recepció dels clubs per recollir les joguines que han aportat els nostres abonats.

Amb aquesta campanya, DiR ha volgut fomentar la solidaritat en unes dates espacials i sumar-se a la causa de Creu Roja de recollir joguines i promoure el dret a jugar i el seu valor educatiu. Per això, les joguines repartides no són ni sexistes, ni bèl·liques. També són joguines noves, entenent que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina sigui quina sigui la situació de les seves llars.

La Fundació DiR i Creu Roja Joventut (CRJ) volen fer front a les desigualtats socials i econòmiques que pateixen alguns nens i nenes de Catalunya, posant en valor la importància de la joguina en l’educació dels nens i fomentar, així, la integració cultural.

Sota el lema “Els seus drets en joc”, aquesta 24ena edició de la campanya ha obtingut, segons ha informat Creu Roja, unes xifres molt similars a la darrera edició (70.000 joguines per a 25.244 infants). En aquesta campanya, s’han cobert més de 400 municipis de tot Catalunya.