Sant Cugat del Vallés, 13 d’octubre de 2017. L’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa,  el director General de la Policia, Pere Soler, el director general de DiR i president de la Fundació DiR, Ramon Canela, i la directora de la Fundació DiR, Isabel Caba, presentaran el proper dimarts, 17 d’octubre a les 13:00 hores, en roda de premsa, la 9a edició Cursa DiR-Mossos d’Esquadra de Sant Cugat, a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Cugat.

L’acte també comptarà amb la presència de l’atleta olímpic Nacho Cáceres, guanyador de la vuitena edició d’aquesta cursa, el regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira; i el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas.

La cursa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, és solidària amb la Fundación Vicente Ferrer, i enguany celebra la seva 9a edició el proper diumenge 22 d’octubre. Prèviament, el dissabte 21 d’octubre, se celebrarà la 4a Cursa Kids DiR al voltant del DiR de Sant Cugat per a nens i nenes de fins a 13 anys.

Acte Presentació 9a Cursa DiR-Mossos d’Esquadra Sant Cugat
Dia 17 d’octubre
Hora 13:00 hores
Lloc Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Cugat
Direcció Plaça de la Vila, número 1

 

Preguem confirmació d’assistència a

Victoria Herrera: vherrera@dir.cat o al  93 450 48 18 Ext: 20118