Més de 1.600 participants van pedalar per una bona causa

El 100% de l’import recaptat per a aquesta iniciativa es destina a donar suport a UNICEF en programes d’aigua, sanejament i higiene al Nord d’Àfrica i l’Orient Mitjà

Cares conegudes del món de la cultura, l’esport i la política es van sumar enguany a la causa solidària

Barcelona, 9 d’octubre de 2017.- El passat dissabte 7 d’octubre es va celebrar un any més la popular iniciativa solidària “Pedaleja X UNICEF” a la capital catalana, recaptant 11.000 a favor d’UNICEF. L’esdeveniment, organitzat per W Barcelona i Clubs DiR, va consistir en més de sis hores de macro-sessions d’SpinDiR per a la recaptació de fons a favor d’UNICEF. Enguany, l’esdeveniment va comptar amb el suport dels esportistes Enric Masip, ex-jugador de handbol del FC Barcelona; Albert Luque, ex-futbolista català; l’actor Carlos Cuevas i Gerard Figueras, Secretari General d’Esport de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres personalitats del món de la cultura i l’esport.

Pedaleja x UNICEF 2017

 

Al seu costat van estar presents Anna Folch, presidenta d’UNICEF Comitè Catalunya; Ramon Canela, fundador i director general de Clubs DiR i Stijn Oyen, director general de W Barcelona.

Pedaleja x UNICEF taló 11000 euros

W Barcelona i Clubs DiR superen l’èxit aconseguit en els set últims anys amb aquesta acció solidària que té com a objectiu recaptar fons a favor de diferents programes que UNICEF desenvolupa al Nord d’Àfrica i l’Orient Mitjà, com la provisió d’aigua potable, la creació d’instal·lacions sanitàries i la promoció de pràctiques d’higiene.

Pedaleja x UNICEF 2017

Aquest dissabte, més de 1.600 persones van pujar sobre les 300 bicicletes disposades per a l’ocasió durant sis sessions consecutives d’SpinDiR, des de les 16h i fins a les 22h. Totes elles van pedalejar a la plaça Rosa del Vents per aquesta bona causa, guiats per una selecció dels millors tècnics de Clubs DiR en una ubicació privilegiada a l’aire lliure i vora el mar. “Pedaleja x UNICEF” és la declaració de suport al projecte global “Road to Awareness” de la cadena Marriott, a la qual pertany W Hotels.

Pedaleja x UNICEF 2017

L’esdeveniment no hagués estat possible sense el suport de Clubs DiR, que mitjançant la seva Fundació DiR, va liderar novament el projecte esportiu de l’esdeveniment cedint les 300 bicicletes per a realitzar les macro-pedalades i aportant l’equip de tècnics per dirigir les sessions d’SpinDiR solidàries.

Pedaleja x UNICEF 2017