Otname Btaimi ha fet un temps de 31’46” mentre que la campiona Laia Andreu ha guanyat en categoria femenina amb un temps de 35’55”

Els guanyadors de la cursa de 5km han estat Xavi Planas, amb un temps de 15’27” i Nerea Costal amb 18’09”

Aquesta edició ha estat novament solidària, destinant 4.200 euros al Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Deu de Barcelona

 

Barcelona, 27 de maig de 2018.- Els 10.000 inscrits a la 6a Cursa DiR Guàrdia Urbana han convertit aquest matí els 10 quilòmetres de l’avinguda Diagonal en una marea de color taronja. L’atleta Otname Btaimi ha estat el guanyador masculí absolut i ha creuat la línia de meta del Passeig Garcia Faria amb un temps de 31’46”.

Cursa DiR Guardia Urbana Diagonal - Otmane Btaime

El segon lloc ha estat per Carles Montllor, que va quedar en la mateixa posició en l’edició de 2017 i que ha completat els 10km de la cursa amb 32’05”. El tercer classificat ha estat l’atleta olímpic Nacho Cáceres, guanyador de les darreres edicions de la Cursa DiR Guàrdia Urbana, amb un temps de 32’06”.

Cursa DiR Guardia Urbana Diagonal - Podium Masculí

 

Laia Andreu guanya en categoria femenina

Pel que fa a la categoria femenina absoluta la vencedora ha estat l’atleta Laia Andreu amb un temps de 35’55”. En segona posició ha quedat Lipska Mazurek amb un temps de 36’45”, mentre que el tercer lloc ha estat per Giulia Rigodanza amb un temps de 39’05”.

Cursa DiR Guardia Urbana Diagonal - Laia Andreu

Cursa DiR Guardia Urbana Diagonal - Podium Masculí

Cursa DiR Guàrdia Urbana 5Km

Aquesta nova edició de la Cursa DiR Guàrdia Urbana ha comptat per tercer any consecutiu amb la seva versió en 5 km, una de les curses més ràpides de Barcelona. Aquest recorregut té com a objectiu arribar a totes aquelles persones que mai han fet una cursa o que s’inicien, oferint-los la possibilitat de córrer per la mítica Avinguda Diagonal.

En aquest cas, el guanyador masculí absolut ha estat Xavi Planas amb un temps de 15’27” i la guanyadora femenina absoluta ha estat Nerea Costal amb 18’09”.

Cursa DiR Guardia Urbana Diagonal - Podium Masculí 10km

Cursa DiR Guardia Urbana Diagonal - Podium Femení 10km

Una cursa solidària a favor del Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Deu de Barcelona

Un cop més, la 6a Cursa DiR Guàrdia Urbana ha estat una cursa solidària. En aquesta ocasió, els diners han estat destinats a la creació del futur Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Deu de Barcelona, el primer centre a Europa dedicat exclusivament al tractament i la investigació del càncer infantil.

El càncer infantil és una malaltia poc freqüent però devastadora, que no només afecta al nen, sinó a tota la seva família. Aquest nou centre serà una gran ajuda per curar més casos que ara no tenen solució, a minimitzar les seqüeles dels nens que superen aquesta malaltia i a seguir avançant cap el somni que tots compartim: que algun dia tots els nens i adolescents amb càncer el puguin vèncer.

Isabel Caba, Directora de la Fundació DiR, ha fet entrega del taló solidari a Sara Mendoza, del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

 Cursa DiR Guardia Urbana Diagonal - Taló solidari Fundació DiR

V Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana

Ahir dissabte, també es va celebrar la cinquena edició de la Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana, en un cap de setmana esportiu, on clubs DiR i Guàrdia Urbana de Barcelona s’han unit en una acció conjunta per fomentar l’esport, la convivència i la solidaritat.

Cursa DiR Kids Guardia Urbana

A més de la pròpia cursa, distribuïda en 6 categories segons edats, els nens i nenes han pogut divertir-se a la Fira del Corredor, ubicada al mateix Parc Piscines i Esports, al costat de Diagonal DiR, amb una passeig amb cavalls de la Guàrdia Urbana.

Enguany, la Cursa DiR Kids ha comptat amb rècord de participants, amb un total de 450 nens i nenes d’entre 1 i 14 anys inscrits en la competició. Han estat, en total, més de 100 nens i nenes més respecte les xifres de la darrera edició. Cursa DiR Kids Guardia Urbana - 1

Aposta pels valors de l’esport

La cursa ha estat patrocinada per tercer any consecutiu per Nationale-Nederlanden, reafirmant així el seu vincle amb el running com a pràctica per a tots els públics capaç d’unir diferents generacions.  El foment d’un estil de vida saludable, així com els valors de superació i esforç, són els valors que la companyia comparteix amb Clubs DiR i que hi constitueixen una base sòlida pel seu recolzament a la cultura del benestar.