La cursa, que compta novament amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, és solidària amb la Fundació Vicente Ferrer

Les inscripcions es poden adquirir al web de DiR, amb un 50% de descompte les primeres 72h 

Els més petits també podran participar-hi un dia abans a la 4a Cursa DiR Kids al voltant del DiR de Sant Cugat 

Sant Cugat del Vallès, 20 de juliol de 2017.- Ja està en marxa la 9a edició de la Cursa DiR-Mossos d’Esquadra Sant Cugat, que tindrà lloc el proper diumenge 22 d’octubre. La cursa, de 10km i 5km, tindrà el punt de sortida al Carrer de César Martinell, recorrerà el centre de Sant Cugat del Vallès passant pels llocs més emblemàtics de la ciutat i acabarà el seu recorregut a la Rambla del Celler, davant de l’Ajuntament. Les inscripcions per la cursa ja estan obertes amb un preu especial de sortida fins el 24 de juliol de 3,5€ per als socis DiR i de 4,5€ per als no socis.

En la passada edició de 2016, s’hi van inscriure més de 2.000 persones, un 75% dels quals ho va fer a la cursa de 10km i un 25% al recorregut de 5km. Els vencedors de la prova de 10km van ser l’atleta olímpic Nacho Cáceres, en la categoria masculina, amb un temps de 32’22’’ i l’atleta Enka Viñas, en la categoria femenina, amb un temps de 39’01’’. Els vencedors de la prova de 5km foren els atletes Santi Roldán del Club Esportiu Mossos d’Esquadra amb un temps de 16’41’’ i Laura Martínez amb un temps de 21’02’’.

Nacho Cáceres 2016 Cursa DiR Mossos d'esqudra Sant Cugat

 

Quarta Cursa DiR Kids per a nens i nenes de fins a 13 anys

La cursa repetirà l’experiència de promoure el running entre els més petits amb la 4a edició de la Cursa DiR Kids, que tindrà lloc dissabte 21 d’octubre al costat de Sant Cugat DiR.

Cursa DiR Kids Mossos d'esqudra Sant Cugat

Els nens i nenes podran participar en sis categories diferents organitzades segons l’any de naixement dels participants. Els primers en córrer seran els més grans, nascuts entre els anys 2003 i 2004, en la categoria Infantil. Els hi seguiran, per ordre de sortida, les categories Alevins (nascuts entre 2005 i 2006), Benjamins (nascuts entre 2007 i 2008) i Pre-Benjamins (nascuts entre 2009 i 2010). Arribarà llavors el torn del més petits, per nens i nenes nascuts entre 2011 i 2016. Aquests es repartiran en dos categories de Minis que, en ambdós casos, faran la seva cursa al costat dels seus pares.

El preu d’inscripció a totes les categories de la Cursa DiR Kids és de 5 euros. Les inscripcions estan obertes també a www.dir.cat/cursa-sant-cugat.

 

Cursa Solidària amb la Fundació Vicente Ferrer

La 9a Cursa Dir-Mossos d’Esquadra Sant Cugat és solidària amb la Fundació Vicente Ferrer, donant una part de les inscripcions de la cursa, a través de la Fundació DiR, al projecte integral de reconstrucció del poble de Yerragunta (sud de la Índia). Aquest projecte dona suport a 36 famílies del poble, que disposaran d’una llar digna, aigua potable, enllumenat i el condicionament dels carrers.

A més de col·laborar en aquest projecte solidari a través de les inscripcions de la cursa, existeix també la possibilitat d’implicar-se a través de la plataforma de crowdfunding solidari migranodearena.org.

 

Sobre la Fundación Vicente Ferrer

La Fundació Vicente Ferrer (FVF) és una ONG de desenvolupament compromesa amb el procés de transformació d’una de les zones més pobres i necessitades de l’Índia, dels estats d’Andhra Pradesh i Telangana i de les comunitats més vulnerables i en risc d’exclusió , inclosos els dàlit, els grups tribals i castes desfavorides.

 

Sobre la Fundació DiR

La Fundació DiR es va constituir l’any 1995, i té com a missió transmetre els valors de l’esport com a eina d’inserció i dinamització social i orientar la societat cap a uns hàbits de vida saludables emprenent i donant suport a iniciatives que, mitjançant l’esport, contribueixin a millorar la vida de les persones. La Fundació DiR té una especial incidència en els col·lectius més vulnerables, ja sigui a través de projectes o programes propis o de col·laboració amb tercers, centrant l’àmbit d’actuació en el territori català i especialment a l’àrea d’influència de Barcelona.