Portar hàbits de vida saludable ara és més fàcil amb les quotes que Clubs DiR ha ideat per a la nova temporada. Unes quotes que s’adapten a les necessitats dels diferents usuaris i que tenen en compte diferents variables ja siguin l’edat, l’horari o els usos, entre d’altres.

Entre les diferents modalitats destaquen els preus especials per a petits (més de 12 anys) i grans, que pretenen afavorir el seu accés a l’exercici físic, tot sensibilitzant-los dels beneficis que aquest suposa en la salut de les persones.

Aquestes novetats s’emmarquen dins de la missió del DiR de millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Barcelona, promovent els beneficis d’un estil de vida saludable mitjançant l’esport.

Renovació tècnica als clubs

Un altre dels valors del DiR és la innovació i així ho demostra dia rere dia incorporant les últimes tecnologies en fitness, avançant cap a gimnasos d’última generació. Per això, coincidint amb la nova temporada, Clubs DiR ha finalitzat la renovació tècnica que va iniciar al mes de juny a tots els clubs i que ha suposat el canvi de 355 estacions cardiovasculars a 8 dels seus clubs (Hispà, Castillejos, Eixample, Campus, Tarragona, Tres Torres, Sant Cugat i Claret), així com la renovació de l’equipament muscular als clubs de Claret i Seven, i la renovació de 230 bicicletes de les sales d’SpinDiR dels clubs d’Hispà, Maragall i Castillejos.

Aquestes novetats es sumen a l’ampliació que viurà el club Pàdel Indoor Sant Cugat que guanyarà cinc noves pistes dobles de pàdel, quedant una oferta total de 12 pistes indoor i 4 outdoor. També s’han incorporat nous serveis complementaris a DiR Up&Down amb un estudi exclusiu d’entrenament personal o a DiR Av. Madrid amb un nou DiR Zen. Amb aquestes novetats, Clubs DiR respon al seu objectiu d’oferir una millor experiència als seus usuaris.

Noves activitats i serveis

La nova temporada també incorpora noves activitats i serveis a l’amplia oferta que actualment té Clubs DiR.

  • Full Body Cycle: Es tracta d’una nova tendència de Cycle, que afegeix exercicis de tonificació muscular de les extremitats superiors i core amb la incorporació d’elements de resistència com són gomes i manuelles. Està diferenciat de l’SpinDiR tradicional donat que es tracta d’una activitat amb la que es fa un entrenament total, full body workout.
  • Small Group Training: un nou entrenament funcional d’alta intensitat en grup, orientat a resultats i dirigit per entrenadors personals. Va més enllà de la relació one to one entrenador personal i usuari al desenvolupar-lo en grups d’entre 3 i 12 persones.

Campanya “Poder és voler”

 Finalment, Clubs DiR ha estrenat aquesta setmana una nova campanya publicitària sota l’eslògan “Poder és voler” amb l’objectiu de mostrar que només s’ha de voler portar una vida saludable “perquè amb el DiR pots”.

Amb aquest missatge es vol posar de manifest que Clubs DiR és més que un club de Fitness donat que ofereix un servei integral on incorpora nutrició, fisioteràpia i wellnes,  amb l’objectiu de facilitar a les persones el poder seguir hàbits de vida saludable.