Clubs DiR, la cadena líder de fitness a Barcelona, ha iniciat un procés de renovació en el que dotarà de serveis complementaris les seves instal·lacions esportives amb l’objectiu d’oferir una millor experiència als seus usuaris.

En aquest sentit, el club DiR Up&Down comptarà en els propers mesos amb un estudi exclusiu d’entrenament personal. El nou estudi, ubicat al carrer Martí i Julià número 8, tindrà una superfície aproximada de 200m2 i estarà dotat dels millors equipaments per poder realitzar un entrenament a mida: estructura funcional amb tots els elements imprescindibles per un entrenament complert, estacions de politges polivalents, espai dedicat al pes lliure, material exclusiu per halterofília i moviments olímpics; així com les més innovadores estacions cardiovasculars, espai de Pilates i electroestimulació global.

Ampliació del servei de DiR Zen

Clubs DiR també estrena servei d’estètica i wellness a dos dels seus clubs. Per una banda, DiR Claris ja compta amb un local dins del propi club on s’ofereix aquest nou servei, mentre que DiR Av. Madrid comptarà en els propers mesos amb un local  de 106m2 ubicat a Joan Güell, 95 destinat a un DiR Zen.

En ambos casos, s’oferiran els  tractaments més innovadors en bellesa, estètica i benestar, des de tot tipus de massatges (relaxants, per a embarassades, etc) fins a solucions per a la pell o tecnologia especialitzada, com la Indiba. D’aquesta manera, ja seran nou clubs els que comptin amb el servei de DiR Zen (DiR Diagonal, DiR Up&Down, DiR Sant Cugat, DiR Castillejos, DiR Maragall, DiR Tres Torres, DiR Tuset, DiR Claris, DiR Av Madrid).

Nou servei d’entrenament funcional

La innovació i les últimes tendències sempre han estat presents al DiR i per això, al mes de setembre, estrenarà a tots els clubs l’Small Group Training, un nou entrenament funcional d’alta intensitat en grup. Aquest nou entrenament orientat a resultats i dirigit per entrenadors personals, va més enllà de la relació one to one entrenador personal i usuari en desenvolupar-ho en grups d’entre 3 i 12 persones.

Aquest nou entrenament ajuda a aconseguir una major motivació a l’interactuar amb un grup, respon a diferents objectius com perdre pes, millorar la forma física o treballar la postura i és més econòmic que un entrenador personal. Les sessions seran d’entre 45 i 55 minuts depenent de la intensitat del contingut i s’haurà de fer una prereserva donada la limitació de participants.

Renovació i ampliació de Clubs DiR

Aquestes novetats es sumen a l’ampliació que viurà el club Pàdel Indoor Sant Cugat, que sumarà cinc noves pistes dobles de pàdel, així com a la renovació d’aparells de fitness que Clubs DiR va iniciar el passat mes de juny i que ja s’ha dut a terme als clubs de Tres Torres, Tarragona i Campus.

La renovació suposa el canvi de 355 estacions cardiovasculars a 8 dels seus clubs (Hispà, Castillejos, Eixample, Campus, Tarragona, Tres Torres, Sant Cugat i Claret), així com la renovació de l’equipament muscular als clubs de Claret i Seven, i la renovació de 230 bicicletes de les sales d’SpinDiR dels clubs d’Hispà, Maragall i Castillejos.