Clubs DiR obté una mitja de 7,58 sobre 10 en el grau de recomanació que els usuaris donen de l’empresa

La valoració s’ha obtingut a través de les enquestes de satisfacció que el Departament de Qualitat de DiR realitza com a part de la seva política d’orientació al client i millora continuada

Quan es pregunta a un client de Clubs DiR si  recomanaria el seu club a un amic o un familiar, la resposta és un “sí” rotund. Quan es demana en quin grau -de l’1 al 10- ho recomanarien, la resposta és de notable. En concret, la mitja aritmètica de tots els clubs DiR és d’un 7,59 sobre 10; una valoració obtinguda com a resultat de les enquestes realitzades al llarg de tot l’any 2019 als clients de la marca fundada per Ramon Canela.

El resultat d’aquesta valoració prové de les enquestes de qualitat que el grup envia diàriament i de forma aleatòria a una mostra de clients amb l’objectiu de conèixer la seva opinió sobre aspectes com l’atenció rebuda, la neteja del club, les instal·lacions o les activitats dirigides.

Aquestes enquestes formen part de les accions que el grup du a terme dins de la seva Política de Qualitat i el seu sistema de gestió d’acord amb la Norma UNE-EN-ISO 9001, caracteritzat precisament per un enfocament a client.

D’acord amb aquest sistema de qualitat, el grup ha establert procediments i circuits d’actuació a través dels quals totes les enquestes són valorades i analitzades per tal d’aplicar millores que, posteriorment, seran sotmeses a controls de qualitat amb auditories de certificació -tant internes com externes- que asseguren que l’empresa té en compte l’opinió dels seus clients i que aplica les mesures necessàries al seu abast per satisfer-la.

D’aquesta manera, el Departament de Qualitat de DiR continua treballant en el seu objectiu de millora continuada en la satisfacció dels seus clients, seguint en la línia de la certificació oficial ISO 9001/2015 que el grup va obtenir el mes de juny d’aquest any 2019 a tots els seus clubs de Barcelona i Sant Cugat.

A més de la valoració del grau de recomanació global, DiR realitza també enquestes per mesurar els nivells de satisfacció dels diferents serveis i productes oferts a les seves instal·lacions; des dels serveis d’entrenament personal o nutrició, fins al servei de DiR Zen, SpinDiR o els restaurants Saibò. En aquestes enquestes de producte, el grup compta també amb uns nivells de satisfacció molt elevats. En paraules de Marta Cerdà, Directora de Qualitat de DiR, “és molt satisfactori veure com va millorant el nivell de satisfacció dels nostres clients amb la nostra marca i els nostres serveis. Tenim una clientela molt exigent que habitualment ens fa arribar opinions molt valuoses i que, pel Departament de Qualitat de DiR, són imprescindibles per continuar avançant en el camí de l’excel·lència tot prioritzant, sempre que sigui possible,  aquells aspectes més valorats pels nostres clients”.

Marta Cerdà, que lidera el procés de certificació de qualitat del grup des de l’any 2017, afegeix que “tots els professionals de l’empresa han rebut amb molta proactivitat i il·lusió els protocols de millora implantats des de l’inici. Tenim la gran fortuna de ser una empresa que porta l’esperit de millora constant en el seu ADN. De cap altra manera hauria estat possible que DiR hagués arribat on és ara, 40 anys després del seu naixement, amb clients que valoren el seu gimnàs amb una mitja de més de 7,5 punts sobre 10.”