Nacho Cáceres, atleta olímpic i guanyador de la passada edició de la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal, torna a ser novament cap de cartell

La mítica prova que creua la Diagonal de Barcelona ja compta amb 6.000 inscrits

Barcelona, 26 de d’abril de 2018.- L’atleta olímpic Nacho Cáceres correrà el proper 27 de maig la VI Cursa DiR Guàrdia Urbana i serà novament el cap de cartell de la prova per tercer any consecutiu.

DiR Cursa Diagonal Nacho Caceres 2

La Cursa, organitzada per Clubs DiR en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, ofereix novament als seus corredors la possibilitat de gaudir d’una de les artèries de Barcelona totalment buida, lliure de trànsit i preparada per convertir-se en l’escenari esportiu d’un diumenge al matí. El mateix Nacho Cáceres, ha comunicat en diverses ocasions que poder córrer en aquest espai lliure per els atletes «és una sensació fantàstica» i que participar a la cursa «és un enorme orgull i motivació».

Nacho Cáceres s’ha proclamat guanyador absolut a les dues darreres edicions de la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal, amb un temps de 31’ 16” a l’edició de 2017, que va comptar amb 10.000 inscrits. A la seva trajectòria esportiva destaca especialment la seva presència als Jocs Olímpics de Londres 2012, on va aconseguir el lloc 30 a la prova de marató amb un temps de 2h 17’ 11”.

DiR Cursa Diagonal Nacho Caceres

Enguany, la cursa tornarà a oferir dues opcions als corredors, que podran escollir entre la versió 10 o 5 km de recorregut per la mateixa avinguda Diagonal. Clubs DiR repetirà també en la organització de la Cursa DiR Kids, que tindrà lloc el 26 de Maig i on podran participar nens d’entre x i x anys. El mateix Nacho Càceres incentiva aquest tipus d’iniciatives esportives destinades als més petits i recolza la importància d’inculcar els valors d’esport, solidaritat i disciplina als nens i nenes.

Les inscripcions per la VI Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal i per la V Cursa DiR Kids Barcelona encara estan obertes a http://cursadiagonal.dir.cat/