L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb el suport de la Fundació DiR, organitza una Masterclass de Zumba D-Move a l’entorn privilegiat del Recinte Modernista de Sant Pau.

La recaptació de les entrades anirà a la investigació de l’Alzheimer que porta a terme la Unitat de Memòria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

  • Dia: 3 de setembre de 2017
  • Hora: de 10.30 a 12 h.
  • Lloc: Recinte Modernista de Sant Pau*

* L’accés serà per l’entrada principal al Recinte Modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, pel carrer Sant Antoni Maria Claret cantonada Cartagena.

Zumba D-Move Recinte Modernista Hospital Sant Pau

Els participants podran gaudir d’una classe d’hora i mitja dirigida per dos dels millors tècnics de Zumba i D-Move de Clubs DiR, dues de les seves activitats estrella basades en música, coreografia, exercici físic i, sobretot, diversió.

A més de gaudir d’un matí de ball a un entorn immillorable, aportant només els 5 euros que costa l’entrada, col·laboraran amb la recerca de la malaltia de l’Alzheimer que porta terme la Unitat de Memòria de la Santa Creu i Sant Pau.

 

La Unitat de Memòria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Està formada per un equip de neuròlegs, neuropsicòlegs, biòlegs, enginyers, tècnics de laboratori i infermeres. Aquesta estructura multidisciplinària permet atendre els pacients d’una manera integral i realitzar investigació biomèdica d’excel·lència mitjançant els grups de recerca associats. A la Unitat s’atenen pacients amb problemes cognitius per tal de detectar de manera molt temprana l’Alzheimer o altres malalties relacionades com la demència frontotemporal o la demència amb cossos de Lewy. A més, la Unitat disposa d’un programa específic per a la detecció i tractament de la malaltia d’Alzheimer en la síndrome de Down. Les principals línies de recerca són la identificació de les bases genètiques de l’Alzheimer i altres malalties relacionades, la cerca de marcadors de sang i líquid cefalorraquidi o d’imatge així com projectes de recerca traslacional sobre les causes d’aquestes malalties. En els últims anys la Unitat de Memòria s’ha posicionat com un equip líder a nivell nacional i internacional en el tractament i la investigació de la malaltia d’Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives.

 

La Fundació Privada de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

La FPHSCP dóna suport aquesta iniciativa facilitant els espais per a l’activitat. La Fundació, d’acord amb el compliment dels seus fins fundacionals, i a través del seu programa d’Acció Social i Recerca, porta a terme una important activitat benèfic-assistencial i, a més, s’ocupa de mantenir i millorar les instal·lacions hospitalàries i el patrimoni del Recinte Modernista, declarat patrimoni mundial per la UNESCO.

 

Fundació DiR

La Fundació DiR es va constituir l’any 1995, i té com a missió transmetre els valors de l’esport com a generadors de salut i  cohesió social i orientar la societat cap a uns hàbits de vida saludables, emprenent i donant suport a iniciatives que, mitjançant l’esport, contribueixin a millorar la vida de les persones. La Fundació DiR té una especial incidència en els col·lectius més vulnerables, ja sigui a través de projectes o programes propis o de col·laboració amb tercers, centrant el seu àmbit d’actuació en el territori català i especialment a l’àrea d’influència de Barcelona.