La participació de més de 1.500 persones ha fet possible superar el rècord d’aquest esdeveniment d’spinning solidari

Els diners recaptats han estat destinats a la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries

Barcelona, 30 de setembre de 2019.- Aquest dissabte 28 de setembre s’ha celebrat la desena edició de l’esdeveniment d’spinning solidari “Pedaleja x La Marató de TV3”, durant la qual s’ha recaptat un total de 14.207,11€ destinats íntegrament a l’entitat beneficiària de l’Acte, la Marató de TV3.

L’acte, organitzat per Marriott International i Clubs DiR, ha batut el rècord de l’import solidari aconseguit a les anteriors edicions de l’esdeveniment gràcies a la participació de més de 1.500 persones.

Pedaleja 2019

7 sessions d’spinning davant del mar

Com cada any, l’esdeveniment ha consistit en més de set hores de diferents macro sessions d’SpinDiR a l’aire lliure a la plaça Rosa dels Vents, al costat de l’hotel W Barcelona, on es van instal·lar 300 bicicletes.

Pedaleja 2019

Suport de cares conegudes del món de l’esport, la política i la cultura

Com en les nou edicions anteriors, van ser moltes les cares conegudes del món de l’esport, la política i la cultura que van voler fer costat a Marriott International i Clubs DiR en aquest acte solidari.

Algunes de les personalitats que enguany han pedalejat per la causa han estat: Ona Carbonell, campiona olímpica de natació sincronitzada i imatge oficial de DiR; Valentí Sanjuan, ironman; Alex Roca, atleta amb una discapacitat física del 76%; Xavier Valls, Raquel Sans, Enric Agud, Luis Marquina i Carme Barceló, periodistes; Octavi Pujades, Pep Ambròs i Candela Anton, actors; Enric Masip, exjugador d’handbol del FC Barcelona; Albert Luque y Julio Salinas, exfutbolistes; i Sor Lucia Caram, entre moltes altres cares conegudes.

Pedaleja 2019 Donació Marató tv3

Pep Guardiola, per la seva banda, va participar també fent costat a la causa com a protagonista de l’espot de l’esdeveniment.

De la mateixa manera, van estar-hi presents el Sr. Stijn Oyen, Director General de l’Hotel W Barcelona; la Sra. Isabel Caba, Directora Fundació DiR, el Sr. Gabriel Arranz, Director de Promoció i Esdeveniments Esportius de l’Ajuntament de Barcelona; i el Sr. Pere Vilà, Representant territorial de l’Esport a Barcelona.