Els corredors d’ambdós campionats competiran aquest any pels carrers més emblemàtics del centre de la ciutat de Sant Cugat

La XI edició de la Cursa tindrà lloc diumenge 20 d’octubre

Divendres 4 d’octubre, 2019. La XI edició de la Cursa DiR Mossos d’Esquadra Sant Cugat arriba amb dues grans novetats: per primer any, la Cursa esdevé el Campionat de Catalunya de 10 km en ruta i el Campionat de Catalunya de Policies i Bombers.

Cursa DiR Sant Cugat

La cursa, organitzada per Clubs DiR amb la col·laboració de Mossos d’Esquadra de Sant Cugat i l’Ajuntament de Sant Cugat, compta com sempre amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme. En paraules del Sr. Joan Villuendas, President de la Federació, “vincular amb la Cursa DiR Mossos d’Esquadra Sant Cugat dues competicions tan arrelades com són el Campionat de Catalunya 10 km i el Campionat de Policies i Bombers és un símbol inequívoc de la rellevància que aquesta cursa popular ha guanyat al llarg del temps.”

A més del recorregut tradicional de 10 km, la Cursa comptarà novament amb la versió reduïda de 5 km de distància, un format que, gràcies a la disminució de la seva intensitat, vol fer accessibles les curses populars fins i tot a aquelles persones que mai n’han corregut una.

Totes les versions de recorregut compartiran el punt de sortida al carrer de César Martinell i divergiran en un punt del recorregut que diferenciarà el camí a recórrer per cadascuna de les versions.

Cursa DiR Mossos Esquadra Sant Cugat sortida

Premiacions especials per a totes les categories i competicions

La Cursa DiR Mossos d’Esquadra Sant Cugat comptarà enguany amb premiacions específiques per tots dos campionats, a més de les tradicionals premiacions de les diverses categories de la competició. L’esdeveniment comptarà exactament amb 13 categories de premis:

  • Premiació pels guanyadors i guanyadores del Campionat de Catalunya 10 km en ruta
  • Premiació pels guanyadors i guanyadores del Campionat de Policies i Bombers en distància de 10 km
  • Premiació pels guanyadors i guanyadores absoluts en la categoria de 10 km de la Cursa DiR DiR Mossos d’Esquadra Sant Cugat
  • Premiació pels guanyadors i guanyadores absoluts en la categoria de 5 km de la Cursa DiR Mossos d’Esquadra Sant Cugat
  • Premiació pels guanyadors i guanyadores de diferents categories específiques de clients DiR que participaran a la competició, en concret: categoria clients DiR, corresponent als participants que són clients de Clubs DiR; categoria membres RWU, participants clients de Clubs DiR que també són membres del club de corredors “Run With Us”; categoria Sènior, per participants d’entre 18 i 34 anys; categories Veterans A, B, C i D, corresponents respectivament a participants d’entre 35 i 44 anys, 45 i 54 anys, 55 i 64 anys, i 65 anys o més; i categoria Júnior, per participants d’entre 14 i 18 anys.

Cursa DiR Mossos d'Esquadra Sant Cugat

A més de totes les modalitats de participació, la Cursa DiR Mossos d’Esquadra Sant Cugat comptarà novament amb una versió infantil: la Cursa DiR Kids Sant Cugat. Com cada any, els nens i nenes de fins a 13 anys podran participar en sis categories diferents organitzades segons l’any de naixement dels participants. La Cursa DiR Kids Sant Cugat s’organitza amb un esperit de competició sana, inclusiva i en equip; mantenint l’objectiu principal de promoure l’activitat física i els hàbits saludables entre els infants.

Cursa DiR Kids Mossos Esquadra Sant Cugat

Inscripcions obertes

Les inscripcions per la Cursa DiR Mossos d’Esquadra Sant Cugat ja estan disponibles a través del web oficial de la cursa.

La Cursa DiR Mossos d’Esquadra Sant Cugat és una prova oberta a tothom, homologada sota la reglamentació de la Federació Catalana d’Atletisme i cronometrada per l’empresa Championchip.