La celebració tindrà lloc el diumenge 20 d’octubre amb un recorregut pels carrers més emblemàtics de Sant Cugat

La cursa, accessible per a tothom, comptarà amb modalitats de 10 i 5 km, així com amb la Cursa DiR Kids per a nens i nenes

DiR llança preus d’inscripció especials a partir de 4 euros només durant 72 hores

 DiR, l’empresa pionera del fitness a Catalunya, i Mossos d’Esquadra de Sant Cugat obren les inscripcions per la XI Edició de la Cursa DiR Mossos d’Esquadra Sant Cugat, la cursa que recorre els carrers més emblemàtics del centre de la ciutat de Sant Cugat i que enguany se celebrarà  diumenge 20 d’octubre de 2019.

Cursa DiR Mossos Esquadra Sant Cugat sortida

Una cursa per a tothom

La Cursa DiR Mossos d’Esquadra Sant Cugat, organitzada per Clubs DiR amb la col·laboració de Mossos d’Esquadra de Sant Cugat i l’Ajuntament de Sant Cugat, va néixer amb l’objectiu comú de fomentar la pràctica de l’exercici físic i dels hàbits de vida saludables entre la ciutadania. 11 anys després de la seva primera edició, aquest objectiu continua sent el motor d’aquesta prova que ja s’ha convertit en una trobada ineludible per als corredors i corredores del Vallès.

Cursa DiR Mossos d'Esquadra Sant Cugat

Per tal de propiciar que tothom pugui participar d’aquesta festa de l’esport, la XI Cursa DiR Mossos d’Esquadra Sant Cugat comptarà novament amb 3 modalitats de participació:

  • Traçat de 10 km: mantenint l’esperit original de la cursa, es recorrerà el centre de Sant Cugat del Vallès amb punt de sortida al Carrer de César Martinell i punt d’arribada a la Rambla del Celler, davant de l’Ajuntament.
  • Traçat de 5 km: igual que en anys anteriors, i per tal d’obrir l’experiència de la cursa a tothom, es mantindrà una versió del recorregut de 5 km de trajecte, amb els mateixos punts de sortida i d’arribada que la versió de 10 km.
  • Cursa DiR Kids Mossos d’Esquadra Sant Cugat: Dissabte 19 d’octubre, a partir de les 10.30 h del matí, se celebrarà la 6a edició de la Cursa DiR Kids Mossos d’Esquadra en diferents categories per a nens i nenes de fins a 14 anys. Al costat de Sant Cugat DiR, els més petits podran gaudir d’una jornada en família en què els protagonistes seran els nens i nenes i els valors de l’esport i la solidaritat.

Cursa DiR Kids Mossos Esquadra Sant Cugat

Inscripcions obertes

A partir d’avui, les inscripcions per la Cursa DiR Mossos d’Esquadra Sant Cugat ja estan disponibles a través del web oficial de la cursa.

Amb l’objectiu d’incentivar les inscripcions, durant els dies 5, 6 i 7 d’agost al web oficial de la cursa s’hi podran trobar preus especials des de 4 euros. Les inscripcions es limitaran a 5.000 places i cada participant registrat rebrà de regal una samarreta tècnica, una motxilla DiR i diversos regals d’espònsors que tots els corredors i corredores obtindran en el moment de recollida del seu dorsal a la Fira del Corredor que s’organitzarà els dies 18 i 19 d’octubre al costat del club Sant Cugat DiR.

La Cursa DiR Mossos d’Esquadra Sant Cugat és una prova oberta a tothom, homologada sota la reglamentació de la Federació Catalana d’Atletisme i cronometrada per l’empresa Championchip.

Cursa DiR Mossos d'Esquadra Sant Cugat