La celebració tindrà lloc el diumenge 12 de maig al llarg de l’Avinguda Diagonal de Barcelona

La cursa, accessible per a tothom, comptarà amb modalitats de 10 i 5 km, així com amb la Cursa DiR Kids per a nens i nenes

DiR llança preus d’inscripció especials des de 3 euros només durant 72 hores

DiR, l’empresa pionera del fitness a Catalunya, i la Guàrdia Urbana de Barcelona obren les inscripcions per la VII Edició de la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal, la cursa que recorre l’emblemàtica Avinguda Diagonal de Barcelona de punta a punta i que enguany se celebrarà el diumenge 12 de maig de 2019.

Cursa DiR Guardia Urbana Diagonal

 

 Una cursa per a tothom

La Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal, organitzada per Clubs DiR amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana i l’Ajuntament de Barcelona, va néixer amb l’objectiu comú de fomentar la pràctica de l’exercici físic i dels hàbits de vida saludables entre la ciutadania. 7 anys després de la seva primera edició, aquest objectiu continua sent el motor d’aquesta prova que ja s’ha convertit en una trobada ineludible per als corredors i corredores de Barcelona.

Per tal de propiciar que tothom pugui participar d’aquesta festa de l’esport, la VII Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal comptarà novament amb 3 modalitats de participació:

  • Traçat de 10 km: mantenint l’esperit original de la cursa, es recorrerà tota l’Avinguda Diagonal de Barcelona amb punt de sortida al Palau Reial de Pedralbes i punt d’arribada al Passeig Garcia Faria.
  • Traçat de 5 km: igual que en anys anteriors, i per tal d’obrir l’experiència de la cursa a tothom, es mantindrà una versió del recorregut de 5 km de trajecte, amb el punt de sortida en comú amb la versió de 10 km (Palau Reial de Pedralbes) i la meta al Carrer Marina.
  • VI Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana Diagonal: Dissabte 11 de maig a partir de les 10.30 h del matí se celebrarà la 6a edició de la Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana en diferents categories per a nens i nenes de fins a 14 anys. Al voltant del Parc situat al costat de Diagonal DiR, els més petits podran gaudir d’una jornada en família en què els protagonistes seran els nens i nenes i els valors de l’esport i la solidaritat.

 

Inscripcions obertes

A partir d’avui, les inscripcions per la Cursa DiR Diagonal Guàrdia Urbana ja estan disponibles a través del web oficial de la cursa.

Amb l’objectiu d’incentivar les inscripcions, durant els dies 11, 12 i 13 de febrer al web oficial de la cursa s’hi podran trobar preus especials des de 3 euros. Les inscripcions es limitaran a 15.000 places i cada participant registrat rebrà de regal una samarreta tècnica, una motxilla DiR i diversos regals d’espònsors que tots els corredors i corredores obtindran en el moment de recollida del seu dorsal a la Fira del Corredor que s’organitzarà els dies 10 i 11 de maig al parc de Diagonal DiR.

La Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal és una prova oberta a tothom, homologada sota la reglamentació de la Federació Catalana d’Atletisme i cronometrada per l’empresa Championchip.