Torna l’afterwork de l’estiu amb el qual gaudir cada dijous de festes exclusives a les millors terrasses de Barcelona

Enguany, el Terrassing DiR comptarà amb 11 cites durant els mesos de juny, juliol i setembre

Barcelona, 31 de maig de 2017.- Demà dijous, 1 de juny, tindrà lloc la inauguració del Terrassing DiR 2017 als jardins de Diagonal DiR. Durant la vetllada, que començarà a les 19:30h i s’allargarà fins a les 22h, els assistents gaudiran de l’esdeveniment social per excel·lència dels clubs DiR: una festa exclusiva amb bon ambient, bona música i un bon brunch de tarda.

Terrassing DiR Diagonal

El Terrassing DiR és l’afterwork i punt de trobada dels socis i amics de DiR durant l’estiu a les millors terrasses de Barcelona. La cita tindrà lloc tots els dijous dels mesos de juny, juliol i agost, sempre en horari de 19:30 a 22h, a una selecció d’emplaçaments de Barcelona amb el millor ambient i amb vistes inigualables. A l’esdeveniment hi poden assistir tant els socis de Clubs DiR com també als no socis, simplement apuntant-se a través de la pàgina web del Terrassing DiR.

Terrassing Passaport amb accés a tots els Terrassings

Des del mateix web, existeix també la possibilitat d’aconseguir el Terrassing Passport, una acreditació especial que dóna accés a tots els Terrassings sense inscripció prèvia i amb la possibilitat de convidar a dues persones cada vegada, amb un welcome pack exclusiu i amb sortejos i promocions especials.

Pròximes cites del Terrassing DiR aquest estiu

Les pròximes cites del Terrassing DiR 2017 seran a les terrasses dels hotels Novotel Barcelona City (8 de juny), Casa Futser (15 de juny), H10 Montcada (22 de juny), Royal Hotel (29 de juny), Barceló Raval (6 de juliol), Restaurant Marítim (13 de juliol), NBA Cafè (20 de juliol), Princess Barcelona (27 de juliol) i Barcelona Catedral (7 de setembre).

Informació i inscripcions a Terrassing DiR 2017

Departament de Comunicació DiR

  • Telèfon: 93 45 048 18
  • Correu: premsadir@dir.cat
  • Contacte: Victoria Herrera i/o Laia Espin