La jornada comptarà amb una exhibició amb tècnics especialistes en alta intensitat de DiR i amb la presència d’influencers del món del Fitness

DiR Campus inaugura el proper dijous, 29 de juny  a les 18:30 hores, el Box per a entrenaments d’alta intensitat amb una exhibició i una jornada de portes obertes. L’apertura d’aquesta instal·lació se suma a la que ja es va realitzar fa dos anys a DiR Maragall, Box Met.

Box DiR Campus

L’espai està preparat amb tots els elements per exercitar al màxim el cos amb la combinació d’exercicis gimnàstics, metabòlics, d’aixecament olímpic i d’entrenament cardiovascular. Box DiR Campus és un nou espai on es podrà realitzar un entrenament de qualitat tant a les sessions amb tècnic, com per lliure als “openbox”.

Els dos Box DiR ajuden a la persona que realitza l’entrenament a aconseguir els seus objectius d’una manera ràpida, segura i controlada permeten millorar alhora diferents capacitats físiques com la força, la resistència, velocitat, agilitat i la coordinació, amb la màxima eficiència i de forma motivadora entrenant en grup i amb les directrius d’un entrenador especialista.

Amb motiu de la inauguració i les portes obertes del nou Box Campus, el proper dijous, a les 18:30 hores, es realitzaran diverses sessions d’exhibició obertes als socis de DiR i no socis.

Inauguració Box DiR Campus

  • 18.30h a 19:00h.- Exhibició sessió nivell alt amb tècnics de DiR
  • 19:00h a 20:30h.-  4 sessions de nivell baix, mig i alt amb convidats
  • Lloc: DiR Campus (C/Dr. Gregorio Marañón, 17)