El pròxim 28 de setembre, Marriott International i Clubs DiR celebren la X edició de l’esdeveniment d’spinning solidari a Barcelona

Un any més, el 100% de l’import recaptat serà destinat a la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries

Barcelona, 13 de setembre de 2019.- El proper dissabte 28 de setembre se celebrarà una nova edició de l’esdeveniment d’spinning solidari “Pedaleja x La Marató de TV3” organitzat per Marriott International i Clubs DiR. L’spot de l’esdeveniment, que enguany celebra la seva desena edició, compta amb Pep Guardiola com a protagonista.

Durant l’spot, Guardiola posa èmfasi en el paper de TV3 com a impulsor constant d’accions solidàries i de sensibilització a través de la Marató de TV3 i explica quin és l’objectiu d’enguany: donar visibilitat i recaptar fons per les malalties minoritàries o poc freqüents, aquelles que, tot i ser patides per moltes persones, són desconegudes per la immensa majoria de la població. Guardiola fa finalment una crida a la participació de tothom al Pedaleja x La Marató de TV3: “el 28 de setembre, tothom a pedalar per la Marató de TV3 per les malalties minoritàries”.

L’espot ja està disponible a la pàgina web oficial de l’esdeveniment.

Guardiola Pedaleja x La Marató de TV3

7 sessions d’spinning davant del mar

Com cada any, l’esdeveniment consistirà en més de set hores de diferents macro sessions d’SpinDiR a l’aire lliure a la plaça Rosa dels Vents, al costat de l’hotel W Barcelona, on s’instal·laran 300 bicicletes.

Les sessions tindran lloc al llarg de tota la jornada i de forma consecutiva a les 10.30 h, 11.30 h, 12.30 h, 17.30 h, 18.30 h, 19.30 h i 20.30 h.

 

Marriott International i Clubs DiR es proposen repetir l’èxit aconseguit en els últims anys per aquesta acció solidària en el seu desè aniversari

El caràcter solidari de l’esdeveniment serà el protagonista de la jornada. Els participants tindran l’oportunitat de pedalejar guiats pels millors tècnics d’spinning de Clubs DiR; en una ubicació privilegiada al costat de l’hotel W Barcelona; i el més important: per una bona causa.

Les quotes abonades per cada participant – incloent totes aquelles que s’inscriguin in-situ – i la recaptació de la venda de begudes i snacks estaran destinades íntegrament a La Marató de TV3, que per segon any consecutiu esdevé l’entitat beneficiària de l’acte solidari.

Les inscripcions online ja es poden realitzar al web www.dir.cat/pedaleja-per-la-marato amb un preu per sessió de 12 € fins al 27 de setembre. El mateix dia de l’esdeveniment s’hi podran comprar entrades a un preu de 15 € per aquelles sessions que tinguin places disponibles.