Nacho Cáceres ha fet un temps de 31’16” mentre que la campiona Marta Galimany ha batut el rècord femení de la pròpia cursa amb un temps de 33’59”

Els guanyadors de la cursa de 5km han estat Acaymo Juan Del Rosario Almena, amb un temps de 16’09”, i Patricia Amador Peris amb 19’25”

Aquesta cursa ha batut el rècord d’inscrits amb 10.000 persones, en una edició novament solidària que ha destinat quasi 5.000 euros a l’Associació Superar l’Ictus Barcelona

Els 10.000 corredors inscrits a la 5a Cursa DiR Guàrdia Urbana han convertit aquest matí els 10 quilòmetres de l’Avinguda Diagonal en una marea blanca de runners. L’atleta olímpic Nacho Cáceres ha estat el guanyador masculí absolut i ha creuat la línia de meta del Passeig Garcia Faria amb un temps de 31’16”.

Nacho Cáceres ganador de la Cursa DiR Guàrdia Urbana 2017

El segon lloc ha estat per Carles Montllor que ha completat els 10km de la cursa amb 31’23”, mentre que, el tercer classificat ha estat Albert Baronet amb un temps de 31’49”.

Pel que fa a la categoria femenina absoluta la vencedora ha estat l’atleta Marta Galimany amb un temps de 33’59”. En segona posició ha quedat Montse Carazo amb un temps de 37’44”, mentre que, el tercer lloc ha estat per Yolanda Riera amb un temps de 38’27”.

Marta Galimany ganadra Cursa DiR Guàrdia Urbana 2017

Guanyador de la Cursa DiR Guàrdia Urbana 5Km

Aquesta nova edició de la Cursa DiR Guàrdia Urbana ha comptat per segon any consecutiu amb la seva versió en 5 km, una de les curses més ràpides de Barcelona i que enguany es consolida amb 970 inscrits. Aquest recorregut té com a objectiu arribar a totes aquelles persones que mai han fet una cursa o que s’inicien, oferint-los la possibilitat de córrer per la mítica Avinguda Diagonal.

En aquest cas, el guanyador masculí absolut ha estat Acaymo Juan Del Rosario Almena amb un temps de 16’09” i la guanyadora femenina absoluta ha estat Patricia Amador amb 19’25”.

La cursa d’aquest any, de nou patrocinada principalment per Nationale Nederlanden en la seva aposta pel running, ha comptat amb rècord d’inscrits arribant a les 10.000 persones.

En aquesta 5a edició de la Cursa DiR Guàrdia Urbana hi han participat esportistes d’elit com l’atleta olímpic Reyes Estévez, Juan Manuel Álvarez o Andrés Acuña; el model Víctor Lorente i diversos periodistes, com el col·laborador de DiR Adam Martín, Silvia Cóppulo, Helena Garcia Melero, Jordi Sanuy, Empar Moliner, entre d’altres.

 

Una cursa solidària a favor de l’Associació Superar l’Ictus Barcelona

Un cop més, la 5a Cursa DiR Guàrdia Urbana ha estat una cursa solidària. Per a cada inscripció s’han destinat 0’50 euros en favor de l’associació Superar l’Ictus Barcelona, una entitat sense ànim de lucre, impulsada per la Fundació Ictus, que té per objectiu ajudar a les persones que han patit un ictus i a les seves famílies i millorar la seva qualitat de vida. D’aquesta manera, també se suma a l’objectiu de la Marató de TV3 del 2016, dedicada a Ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Darrera de la basant solidària de la cursa hi ha la implicació de la Fundació DiR, una entitat que impulsa projectes per a la inclusió social de determinats col·lectius a través de l’esport.

Cursa DiR Guardia Urbana cheque solidario Superar l'Ictus Barcelona

D’altra banda, en aquesta cinquena edició de la cursa també hi ha participat altres col·lectius que també treballen amb el mateix objectiu que el de la Fundació DiR, la inclusió social a través de l’esport i els seus valors:

  • 30 persones de Superar l’Ictus Barcelona
  • 10 persones de l’entitat d’Egoísmo positivo, dedicada a la Integració a través del running de persones discapacitades en el món de l’esport
  • 12 persones que formen part del projecte Sport2live
  • 22 persones que formen part de Capacitats 21, que té com objectiu la reinserció de persones drogodependents que es troben al seu últim procés de rehabilitació

 

IV Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana

Ahir dissabte, també es va celebrar la quarta edició de la Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana, en un cap de setmana esportiu, on clubs DiR i Guàrdia Urbana de Barcelona s’han unit en una acció conjunta per fomentar l’esport, la convivència i la solidaritat. En aquesta nova edició de la cursa Kids hi van participar més de 380 nens i nenes en sis categories, d’1 a 14 anys.

Cursa DiR Kids Guardia Urbana 2017