Mohamed El Ghazouany ha vençut amb un temps de 31’18” i la campiona femenina, Elisa Melilli, ha fet un temps de 39’09”

Els guanyadors de la cursa de 5 km han estat Josep Díaz, amb un temps de 16’24” i Andrea Carbonell, amb 19’09”

Aquesta edició de la Cursa DiR – Mossos d’Esquadra Sant Cugat ha comptat amb un total de 2.196 inscrits, superant el rècord d’inscripcions de 2017

Barcelona, 21 d’octubre de 2018.- El corredor Mohamed El Ghazouany avui s’ha proclamat vencedor de la 10a Cursa DiR-Mossos d’Esquadra a Sant Cugat que s’ha celebrat aquest matí amb més de 2.000 corredors participants. El Ghazouany ha guanyat la cursa de 10 km en categoria masculina amb un temps de 31’ 8”. En la categoria femenina i per segon any consecutiu, la guanyadora ha estat Elisa Melilli, vencent amb un temps de 39’09’, millorant la seva marca de l’any passat en 44 segons.

Cursa DiR Mossos Esquaadra Sant Cugat - guanyador 10 km

Cursa DiR Mossos Esquaadra Sant Cugat - guanyadora 10 km

En la distància de 5 km han guanyat Josep Díaz amb un temps de 16’24’’ i Andrea Carbonell amb un temps de 19’09’’.

Cursa DiR Mossos Esquaadra Sant Cugat - guanyador 5 km

Cursa DiR Mossos Esquaadra Sant Cugat - guanyadora 5km

Nacho Cáceres, cap de cartell de la cursa, no ha pogut participar com a corredor en aquesta ocasió. Després d’haver estat malalt durant la setmana, no s’ha recuperat a temps per poder córrer pels carrers de Sant Cugat.

Un total de 2.196 corredors s’han inscrit a la prova que ha transcorregut pels carrers de Sant Cugat, sortint del carrer César Martinell. El tret de sortida l’ha efectuat Eloi Rovira, Tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports; acompanyat per Ramon Canela, director general de Clubs DiR; Josep Denuc, Vicepresident del Club Esportiu Mossos d’Esquadra; Isabel Caba, Directora de la Fundació DiR; Manel Rodríguez, Sotsinspector Cap de la Comissaria de Sant Cugat del Vallès; i Joan Villuendas, President de la Federació Catalana d’Atletisme.

Cursa DiR Mossos Esquaadra Sant Cugat - Tret sortida

 

ELS PÒDIUMS

El pòdium masculí de 10 km ha estat el següent:

 • 1r Mohamed El Ghazouany 31’18’’
 • 2n Carles Montllor 33’19’’
 • 3r Óscar Rodríguez 33’30’’

 

El pòdium femení de 10 km ha estat el següent:

 • 1a Elisa Melilli 39’09’’
 • 2a Maria Donadeu 40’16’’
 • 3a Enka Viñas 41’36’’

 

El pòdium masculí de 5 km ha estat el següent:

 • 1r Josep Díaz 16’24’’
 • 2n Eric Monasterio 16’26’’
 • 3r Eric Domingo 16’37’’

 

El pòdium femení de 5 km ha estat el següent:

 • 1a Andrea Carbonell 19’09’’
 • 2a Laura Martínez 20’29’’
 • 3a Marta Dominguez 22’21’’ 

 

V Cursa DiR Kids Sant Cugat

Ahir dissabte, també es va celebrar la 5a edició de la Cursa DiR Kids Sant Cugat, on Clubs DiR i Mossos d’Esquadra s’han tornat a unir per promoure l’activitat física i els hàbits saludables entre els més petits en aquest cap de setmana esportiu.

Cursa DiR Kids Sant Cugat

El total de nens i nenes inscrits en aquesta edició ha estat de 214 inscrits, organitzats en sis categories, d’entre 1 i 13 anys; Infantils, Alevins, Benjamins, Pre-Benjamins i Minis, aquests últims acompanyats dels seus pares. Per tal de motivar i felicitar la pràctica de l’esport, tots els participants van ser guanyadors i van rebre una medalla.

Durant el matí, Mossos d’Esquadra va organitzar diferents activitats dirigides als nens i nenes, que van poder fer-se fotos amb els gossos de la Unitat Canina, participar a un taller de gorres, i pujar a un camió de bombers.

Cursa DiR Kids Sant Cugat

 

Celebració per partida triple

La Cursa DiR Mossos d’Esquadra que avui hem viscut ha estat una edició molt especial: la desena. Ja fa deu anys de la primera edició d’aquest esdeveniment que ja està consolidada al calendari d’activitats esportives de la ciutat de Sant Cugat.

Cursa DiR Mossos Esquaadra Sant Cugat - sortida

Per altra banda, la organització de l’esdeveniment celebra l’elevada participació femenina que creix any rere any a la Cursa DiR Sant Cugat, arribant en aquets ocasió al 40% de les inscripcions, una xifra que supera la mitjana de participació femenina en curses.

Cursa DiR Mossos Esquaadra Sant Cugat - sortida

Enguany, coincidint també amb la desena edició de la Cursa DiR Sant Cugat, la ciutat ha estat nomenada Ciutat Europea de l’Esport per part de l’European Capitals and Cities of Sport Federation, un reconeixement com a ciutat que promou i impulsa la pràctica esportiva i el foment d’un estil de vida saludable a través d’esdeveniments esportius com aquesta cursa.